查看: 870|回復: 4

[迎 海] [henry14報告]【迎海】陀地妹值得記存·66號

升級  54.67%

三星會員

呢啲咪經典囉..永垂不朽囉..響遍世界囉..唔會outdate囉
喺呢個商台拉闊音樂會Jace,Marf仲有Eden同Jeffrey
兩個男人就重玩我哋偉大古天樂嘅跳唱拜神舞
都超過二十三四年啦...當年楊千嬅同肥姐都笑到古天樂儍
仲有就係而家hit爆日本冬姑頭跳舞組合Avantgardey
都有跳呢首歌仲夠膽邀請古天樂喺香港一齊上台玩
而Avantgardey連鄭裕玲Do姐都玩齊一齊喺商場跳舞
又去埋周星馳工作室跳燒雞翼舞跳今期流行同少林功夫好嘢舞
雖然就日文佢哋講乜就聽唔明..但係今期流行真係經典中嘅經典
當然係講緊佢獨有嘅拜神舞
咁我揼骨都超過二十年啦...都係二千年左右開始揼
都同古天樂首今期流行差唔多啫...女仔就當然不斷有換
廿年前嘅紅牌當佢25歲而家都五章嘢啦...都上晒岸或者嫁咗人轉咗行啦
我都見過有啲以前做骨妹去咗麻雀館度做..又或者被逼轉做一樓一
咁我又唔會眷戀懷念以前唧女...唔係唔會..間中都會諗下以前邊間場邊啲女
而家就梗係諗新女..
揼骨就係呢樣好..就係永遠唔會outdate..以前網吧都興過一時結果又係無晒影
夜總會而家啲人少飲酒又係爭啲氣氛...淨係尖東都無咗幾間大嘢啦
講番呢條女又係今期流行我幾like嘅女..就係迎海66號
又係新一代嘅陀地妹..我睇而家啲MK妹同二十年前嗰啲都係差唔多
少少妝鍾意短裙短褲...不過而家呢代啲女仔就身形靚啲
相對少見象腿矮腳妹...而家啲女仔普遍就高少少長腿少少波又大啲啲
一街之隔砵蘭街同西洋菜街啲MK妹都差唔多...呢個迎海66號就正正係呢款
有長幼腿有靚波路有靚樣...加埋66號係正宗陀地
咁就更加要加分...66做嘢都足晒功夫...摸摸抽抽水同我鬆鬆膊頭就開始動手rpp
手指同佢尖尖指甲四圍盤旋我後半身全身...間中就兜上前摷嘢
好快有天然生理反應..波D動作Feel到佢皮膚好滑對嘢好有彈性
而佢自己都好快有生理反應...上件戰衣..66號就開始品嚐我嘅甜品
正式移位合體...無論佢移前手撳我膊頭...或者身體傾斜少少移後撳住我兩邊大髀嚟搖騎
身形輕盈嘅66都係駕駛自如騎得自在...無責親我
咁佢條腰幼又皮膚滑我對推車動作就覺得最爽...又有正面佢搭我膊我扶佢腰係咁衝
每個動作都係爽爆...終於大戰完我就派彩..事後清潔做齊
響鐘..有個齋姑30號入嚟同我揼骨..重炮中女一名好揼得
就係咁就完場...放低8舊1做家用..呢個組合唔錯喎
一個靚女陀地後生妹做招呼一個中女揼到我散晒相當揼得
報告完畢

回復

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  7.78%

二星會員

請問流程同消費多少?
回復

升級  54.67%

三星會員

Farm1615 發表於 2024-7-3 15:01
請問流程同消費多少?

入場沖涼
可以揼骨先或者做咗陀地招呼先
分兩個女招呼
埋單家用$810
有啲女會貴少少..經理事前會說明
回復

升級  7.78%

二星會員

henry14 發表於 2024-7-18 13:56
入場沖涼
可以揼骨先或者做咗陀地招呼先
分兩個女招呼

thx想問入房會唔會好黑睇唔到女個樣,早幾日去新蟲,完完全全睇唔到谷食
回復