查看: 4500|回復: 5

[金 田] [samchan019]【金田】波型靚·100號 (新人帖·有圖)

升級  80%

一星會員

金田 100號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[samchan019]【金田】波型靚·100號 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2247793-1-1.html
註:100號 通常返 12:00-21:00 / 163cm

有圖有真相

波型靚淺色Lin·100號

話說本身諗住搵108號,但果段時間FULL左。睇評語100號好似唔錯,於是乎就揀左100號。

官方評語係 "樣子幾好.皮膚白滑.36C+波波.波形又正.主動傾偈不用破冰.鮑包磨細路.自動送車牌.車住出精*"

樣貌: 有化妝,樣順眼,30尾至40左右,好似平時接小朋友放學總會見到D靚靚新移民家長,身為小朋友家長既我連埋幻想絕對有加分。

身形: 大約160左右,身形均稱,除左有少腩其他應大既地方都幾大,PAT PAT又幾靚,波型好靚,有35-36C,極好揸手又軟熟,乳暈大少啱啱好,皮膚又白又滑,有少少腩,企係度目測都幾均稱唔多覺,坐係度先就會見到。

過程: 入到黎見到外型加晒分,不過"主動傾偈不用破冰"就有D唔係好認同,入到黎打聲招呼之後就各自解甲,沖涼過程都大同小異,洗得幾乾淨同埋水簫,屁股磨棍,只有碰碰車。之後洗完乾身之後我主動破冰,問下佢對波咁靚幾大度,佢好開心咁笑話你係咁揸應該都度到我幾大,同佢傾多D計就熟落左D,主動提出小車中車佢都無問題,但唔會主動送,我就SKIP背同獨,因為我想直面望多D佢對波同個樣,吹奏技巧就無特別,正常水平,鮑魚磨棍就好舒服,有幾下好似差D入埋洞咁,之後佢主動俾對靚波我錫,加埋我諗5分鐘左右,仲讚我好技術,之後就繼續幫我吹,我就幫佢卒下豆豆,閪型都好靚,陰唇適中對稱,聞無味道,毛修得好整齊,之後卒到佢都HIGH晒我就問下佢可唔可以幫佢奶,咁我轉身叫佢訓係度我手口並用咁服務佢,瀨左差唔多5分鐘後佢心滿意足,我就手同利都抽筋,之後佢幫我狗仔簫,佢既狗仔簫真係唔錯,吹到我差D想出,之後上套女上咗一陣轉男上間中小車咁出野,出完啱啱好夠鐘。

總結: 第一次搵佢覺得100號比較被動,破冰後好好多,向位師兄有咩想玩記得向佢提出。以佢咁既PACKAGE同服務絕對會返啅。

註:samchan019-金田/春秋/美妙/京華
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  50%

一星會員

必定返食啊
回復

升級  1.11%

二星會員

身形幾好咁,但應該3中~尾。
回復

升級  56.67%

一星會員

身形唔錯