查看: 5584|回復: 9

[春 秋] [Diubouli報告]【春秋】服務型癡女·珊珊 (有圖)

升級  38.52%

二星會員

春秋 珊珊 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Diubouli報告]【春秋】服務型癡女·珊珊 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2247826-1-2.html
註:珊珊 通常返 21:00-06:00 / 160cm

有圖有真相

春秋 珊珊

之前睇過師兄啲報告話說珊珊啲服務唔錯,今日就約嚟試試。

囡囡入咗嚟,感覺係幾高,樣子順眼有笑容,不過就有啲歲月痕跡,囡囡都好熱情,簡單介紹完就已經開始襲擊我細佬,我都唔客氣揸佢波波試吓車,囡囡完全唔抗拒,車咗一陣,囡囡幫我除衫掛衫,服務周到,跟住先自己除,波波都算大,起碼有C,中等身材有小腩肉,大腿有肉但都算長,跟住就入去沖涼。雖然浴室細細,但係囡囡都盡量做服務,前後BM完就開始水簫,囡囡口技了得,吓吓深喉,相當舒服,差啲想爆,就叫囡囡停一停出去慢慢玩。

乾身做背脊,囡囡用對大波喺我背脊不停漫遊,波波大感覺係唔同啲,相當刺激,跟住囡囡用佢條濕潤嘅脷奶勻我全身,然後叫我趷高pat pat做毒龍同狗仔簫,毒龍鮮奶菊花邊,然後再慢慢鑽入去,鑽得都算深,狗仔簫仲正,棍頭棍身袋底都不停受到刺激,非常舒服,跟住轉新囡囡請我食波餅,囡囡粒的都算大,相當好啜,啜完咗邊啜右邊,跟住又攬住大車,囡囡都好享受車左好長時間,然後先繼續幫我吹奏,橫橫直直吹得好舒服,下下深喉吹得好落力,然後我叫囡囡轉個pat pat過嚟俾我玩六九,錫兩錫再卒幾下,佢妹妹已經起晒水,囡囡都好配合自動就位塞隻鮑魚埋我口,舐多幾奶囡囡就開始呻吟,跟住震左幾吓話頂唔順,咁我就叫囡囡幫我上套,囡囡坐上嚟不停咁䟴,對波上下跳動,相當精彩,再加上囡囡不停收音,相當刺激,囡囡熱晒身,彎腰不停追車搞到我都非常興奮,跟住叫囡囡企喺床邊俾我後入,囡囡夠高而且pat pat有肉,就位容易長驅直進,撞到佢屁股啪啪聲,囡囡嘅呻吟聲都好大,刺激到我都想爆,立即轉返男上,一路大車,一路揸波再狂轟多幾分鐘就爆咗。囡囡幫我清理完,再送埋事後簫,真係爽到冇朋友。跟住就響鐘,沖涼走人,臨走仲有攬攬錫錫。

總括嚟講,囡囡雖然有歲月痕跡,但係服務相當全面,熱情大食,癡女一名。

註:Diubouli報告-春秋/雲來/鳳城/三川/太子/金田/多港
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  33.33%

一星會員

珊珊都叫有歲月痕跡,咁指壓9成9既囡都係有歲月痕跡了…
回復

前客戶代理員

多謝師兄支持珊珊
*春秋指壓
地址: 太子砵蘭街392A二樓
電話: 2395 0333
回復

升級  33.33%

一星會員

佢係好野,我間中返食
回復

升級  54.08%

三星會員

一個非常試的對象、有冇煙味?多謝C兄報告
回復

升級  33.33%

一星會員

paul199 發表於 2024-7-13 00:20

我唔覺有煙味。
回復

升級  38.52%

二星會員

paul199 發表於 2024-7-13 00:20

我覺得冇乜,但不能作準,因我間中有鼻塞。
回復

升級  53.33%

一星會員

係咪真波?
回復

升級  54.44%

二星會員

囡囡蝴蝶鮑好正好奶
回復

升級  38.52%

二星會員

我覺得係真嘢