查看: 4728|回復: 9

[金 鑽] 首發:[大S36D報告]【金鑽】純情劃畫導師 ·01號

升級  23.43%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【金鑽】純情劃畫導師 ^_^01號
http://sn11.cc/thread-2248028-1-2.html

01號:***2024新女***  全新入行,絕對生手技師,中等身形,怕怕羞羞,斯文溫柔靚女,純天然靚波波,態度十分有禮,等待各位師兄調教

見金鑽有新囡入行,上到去鐘房話一仔幾靓女又係新做,問我試唔試。有新做靓女更係要試下啦!

囡囡入房第一眼清纯賢淑靓人妻,閒聊幾句得知囡囡係劃畫導師,解甲後我上下其手向佢抽水,佢既皮膚又白又滑,波波軟熟有彈性,好摸到停唔到手。抽完水就入去冲涼,較好水後囡囡帮我搽皂液洗JJ,我再從後攬佢用JJ磨佢pp假插揸佢对波又輕柔捽佢鲍魚都無格手,而且仲对我微笑,感覺佢真係完全新做,跟住我再叫佢同我水簫,佢好聽話同我慢慢吹,吹得都幾舒服,冲完涼就乾身出去。

上床後佢就跪响我則边同我錫lin再同我吹奏。佢服侍完我,輪到我服侍返佢,我叫佢轉69比大家一齊享受下,佢好聽話轉個Pat過嚟,我聞一聞冇味,再望一望,鲍魚细细幾鲜嫩,我一口舐落去,拉出一條水丝真水冇KY,我再继續舐,囡囡成身震哂即時停止吹奏,我問佢有咩感覺,佢話我舐佢粒豆好舒服叫我唔好停。我見佢咁hi又出哂真水,就满足佢慾望繼續用我三寸不爛之舌去服侍佢,未夠二分鐘佢已經頂唔顺同我上套,我一野插入去,佢即時!吖!左一聲然後咪埋雙眼盡情享受,我一路望住佢既甜樣抽插,強忍不住一嘴車埋去,佢合埋個口唔同我一齊互車,但亦不坑佢我对佢狂車,我車住佢抽插心底裏暗藏無限的喜悦。同時我亦感到周感非常緊窄,不到幾分鐘我已被佢迅速ko,同時佢亦抵擋不住我的猛烈攻勢,雙雙高潮完事。

年齡: 目測约三中
樣貌: 7.8/10長黑髮素顏方圆面順眼靓女。(如lisa姐同佢打扮一下更加刹食)
身材: 约5呎4寸高,有肉唔肥小腩身型,约35大B淺色中暈中提,皮膚白滑。
車牌: 考到小車牌。
態度: 隨和有善,謙恭有禮。
感覺: 佢好文静好斯文而且又夠真,撻著左佢之後佢强忍難耐既含蓄表情,令我覺得非常頂癮。
優点: 皮膚嫩滑態度好,靚女斯文反應真實自然投入。
缺點: 服務不強。
總结: 囡囡順眼靚女皮膚白滑態度好,適合喜歡,小小肉地纯情少婦既師兄,返食指數95%

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  0.08%

三星會員

玩呢種女真好
回復

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 6653 9218
回復

升級  33.33%

一星會員

好似幾好咁,搵日去試試先
回復

升級  90%

一星會員

一般吧
回復

升級  80%

一星會員

廣東話交流嗎?
回復

升級  11.48%

二星會員

清純我鍾意
回復

升級  56.67%

一星會員

前幾日試過,唔做毒龍,身形都唔算中等,有腩,我自己就唔會再encore
回復

升級  23.43%

五星級會員

96544 發表於 2024-7-15 10:37
前幾日試過,唔做毒龍,身形都唔算中等,有腩,我自己就唔會再encore

各沙入各眼啦!我一向走毒,所以我冇所為。我報告中有寫,有肉唔肥小腩身形。
回復