查看: 2936|回復: 5

[雲 來] 首發:[kkkkong88]【雲來】唔似新手·樂樂

升級  21.33%

三星會員

首發:[kkkkong88]【雲來】唔似新手·樂樂
http://sn11.cc/thread-2248479-1-1.html

約之前問過思琪姐,樂樂咩料,答案樣唔差,大波波,咁就留位,準時到達,叩門順眼靚女,除衫有啲肉地,好彩夠高,對眼有啲似鍾麗緹,除完衫佢鋪床時從後抽水,揸下軟綿綿大波波,順便假插下,之後叫佢幫我沖涼先再玩,沖涼時問要唔要漱口水,梗係要,大家漱完口,洗完前面就洗後面,從後BM對我上下其手,轉前面主動發車牌,揸波波另一隻手打算捽碟,佢就閃避,問返原因原來以前比男朋友捽過就發炎,所以心理上好抗拒,佢話會越摸越乾,咁就無謂勉強,跟住佢就錫lin加水簫,新手嚟講算唔錯無齒感,吹左陣再洗洗先出去玩,扒下等佢嚟服侍,先用對大奶奶係背脊漫遊,之後會錫耳珠同吹氣,幾舒服,之後就奶我兩邊則背感覺好痕,到我閃,到腳就R pat pat 奶大脾我頂唔順轉正面,車一車再錫lin錫大脾食蛋蛋再吹奏,幾分鐘後就上套自動波坐上嚟,一路騎一路錫lin, 騎左幾分鐘樂樂就拉左我起身,同佢對望而坐係咁遙佢,佢叫得好大聲,感覺有啲汁流出,轉男上女下,先係門口棍磨豆豆,再抽插,車住插真係爽,再抽插多百幾下雙雙到達高潮,毛巾濕晒,響鐘過水,過水問佢原來返咗幾日工,又話新手唔多似,原來之前有師兄教導過,點樣服侍客人,係度真係要多謝嗰位師兄,教出咁好服務嘅女。

註:kkkkong88-雲來
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  43.33%

一星會員

夠高我鍾意
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  33.33%

一星會員

謝謝報告,搵日試試。
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復