查看: 3480|回復: 8

[鳳 城] [Jim838報告]【鳳城】清純多汁木瓜奶·甜兒

升級  10.33%

三星會員

[Jim838報告]【鳳城】清純多汁木瓜奶·甜兒
http://sn11.cc/thread-2248509-1-1.html

今朝有幸一打黎就Book到平時秒Full既甜兒! 之前睇其他報告話佢對木瓜奶好正,高挑身材。一於試一試!

早左10分鐘到
上去到畀錢係外面等左一陣

甜兒準時入房,第一眼同其他報告講一樣清純少婦,高挑身形,胸前偉大。國語溝通,唔怕羞,不用破冰。各自除衫之後就沖涼,甜兒屬於溫柔型,沖涼有前後波推,都做得幾足,浴室做埋冰火。 上床做背,甜兒無舌尖漫遊,淨係做波推,佢皮膚好好,粒lin 又大,波推好舒服,尤其係佢粒lin頭掃背果陣好舒服。轉身正面都係先做波推,可能佢知道佢對木瓜奶係佢一大優勢,加上新做仲未係好放,比較少用把口。正面有錫Lin,其實佢條脷都幾得,錫Lin果陣都好舒服,佢一路錫我就一路玩佢對木瓜,又搓又渣都無詐型,之後落去含果陣我特登坐高少少,咁就可以一路俾佢吹一路繼續玩木瓜,吹簫無齒感,會用條脷不停咁喺龜頭打轉,不過就冇招呼袋底,但係吹呢一Part我比90分! 如果可以吹爆仲正。

上套先女上,佢都係慢慢搖,之後仲成個人趴落嚟,我就喺下面頂佢,佢有一邊木瓜放咗喺我手臂同胳肋底之間,我就用我嘅上臂去夾佢隻木瓜,幾幾正,佢對木瓜係好水狀的,真波柔軟,頂咗一陣,我都有啲攰就提議轉狗仔,今次到我趴喺佢背脊,一邊推車一邊揸,到咁上下轉番男上,一邊推一邊玩弄佢對山木瓜,睇住佢搖下搖下咁,下面越嚟越多水,叫床聲都越嚟越大,最後衝刺推多幾十下就射晒出黎,呢個時候我個人攰到冇晒力,索性趴係佢度,佢又攬住我,等我細佬完全回復平靜先掹返出嚟。 之後我攤喺床度唞咗幾分鐘,傾多兩句就響鐘,沖涼換衫。

整體感覺良好,無車牌,勝在後生,大波,高挑,溫柔, 小腩唔肥。

註:Jim838報告-鳳城/太子/怡春/來閣/金帝/春秋/美妙/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

回復

升級  33.33%

一星會員

下次要試試
回復

升級  10.33%

三星會員

未必人人啱,始終新手,但整體實無跌錢
回復

升級  10.33%

三星會員

9:00/10:00上牌,我果次真係好彩一開就見佢上先約到,收線就再F5就Full左
回復

升級  33.7%

二星會員

羅由有肉嗎?
回復

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
回復

升級  60%

一星會員

有冇車牌?
回復

升級  10.33%

三星會員

有啲肉地,可惜我無試推車
回復

升級  10.33%

三星會員

只有青蜒點水