查看: 5327|回復: 7

[金 鑽] [adjust2020]【金鑽】人肉磨機·12號 (有圖)

升級  95.19%

二星會員

金鑽 12號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[adjust2020]【金鑽】人肉磨機·12號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2248772-1-2.html
註:12號 通常返 12:00-23:00 / 160cm

有圖有真相

上星期同朋友係旺角食完飯無所事事,又唔想咁早返家,上來睇下有咩女想試,見金鑽12有上名,呢個想試好耐,但每次都試咗第二個,打去問話得閒,幾分鐘就上到去,12亦唔使幾分鐘就入來,樣算幾好,不過不失,約3中至尾,除衫有啲肉地,但唔係肥,波約C級,手感幾好,問我食左飯未,我話食左,而家到細佬開飯,佢好淫話細佬係比我食,食到佢嘔白泡都再要食,聽到佢咁講細佬即時扯旗回禮,入去沖涼,洗得算乾淨,有水簫,但我鍾意上床訓係度先再吹,先錫我lin,幾多口水,之後到食細佬,吹功中上,幾舒服,尤其係佢嘴唇少厚,啜龜頭特別舒服,感覺到好暖而又濕滑,好正,之後到佢嘅嗱手好戲,磨棍,女上磨,磨到濕晒,到我男上磨,越磨越濕,當我磨到無左理性時,12揸住個套話要戴左套先,快快上套先男上,插足一百幾十下想射時12話到佢發揮,轉女上不停騎,我就係度揸波,又係騎左一百幾十下我話轉狗仔,pat pat有肉,算大,一邊打鼓一邊插,幾十下倒就嘔白吐,當佢想除套事後簫時我叫停,因太爽情況下射,我受唔住事後簫嗰種酸軟,我要求自己沖涼,之後各自著衫走人。

我無考車牌,雖然樣唔錯但唔係我鍾意嗰種。會返食,食佢服務。

註:adjust2020-金鑽/春秋/雲來/浪漫/翡翠/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  51.85%

二星會員

磨棍真係好正
回復

升級  24.44%

二星會員

磨棍真係好正 X2
回復

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 6653 9218
回復

升級  11.48%

二星會員

12 籮柚大 磨棍真係好正x3
回復

升級  95.19%

二星會員

Uncle19 發表於 2024-8-14 09:16
12 籮柚大 磨棍真係好正x3

係,師兄提一提,我都唔記得講,12個屎忽好大,推車一流,我一路推一路打屎忽,唸返起都硬硬地
回復

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享大屎忽好好推
回復