查看: 2884|回復: 9

[金 田] [SSFF報告]【金田】頂班服務·108號 (新人帖·有圖)

升級  80%

一星會員

金田 108號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[SSFF報告]【金田】頂班服務·108號 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2249783-1-1.html
註:108號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

上月首次去過金田後,留下好好印象,keeper們好nice,房內裝修更是小弟去過六間指壓場最靚,最企理的一間(小弟幫襯指壓年資尚淺,只有約一年,故至今才光顧過六間,見笑)
入正題,上次搵過77,今次都是參考師兄們的評論,搵了另一位大波女(小弟首選必定是要大波)
入房約3分鐘囡囡就敲門入來,第一眼見到身形幾靚,約158,瘦身有小肉,不是骨感,樣子就不是靚女,但都算順眼,年紀估計40+,有小小化妝,好笑容,主動找話題,跟著替我除及掛起衫褲,又問我有否來過,我直言來過一次是找 77。108 脱光衫後,身形真是好靚,好平均,不肥不瘦,波波好大,唔堕,好挺,估是 D+,小 pink 頭,好靚,立刻雙手搓搓,好正。
沖涼:細心,前後用波波磨棍,中車,水中簫。
上床:做背,用口含住粒冰由耳錫到大脾,跟住嚟狗仔簫,走毒,因我唔好。轉身,錫我雙 lin及細佬,下下慢慢深喉,之前問過我喜歡快定慢,我要求慢,她就慢慢吹,一下一下深喉,最舒服是她會有幾下是含住頂到盡,然後唔郁,雙眼含情脈脈咁望住您。
吹咗好耐,再用雙波夾棍,細佬好硬,上套男上,插咗約 5 分鐘就出咗,失禮。我瞓低想休息,她立刻幫我除套來個事後簫,跟著按咗一陣脚,再瞓低俾我攬住休息,瞓低期間,佢不停用手攪我細佬,又問我不如我替您打出多一次吖,我話試下喇,她就開始用小小 BB 油,先用單手,後再用雙手替我打飛機,可惜直至響鐘,細佬唔爭氣,出唔到。
一齊再次沖身完事,她到第三次鐘才先行離開,足晒鐘有餘,讚。
補充,108 還很識講嘢,不時話我好斯文,好溫柔,不似一些做地盤、裝修的客比較粗魯。
此外,最好笑是過程中又追問我她和 77 比較,邊個波大啲、靚啲,服務又邊個好啲,多花款啲?
我當然答是她正啲喇。

結論:此囡囡在服務及待客態度上真是無得頂,小弟必定時返食。

註:SSFF報告-金田/美妙/浪漫/三川/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

升級  1.48%

二星會員

108 77 係好姊妹,可以雙飛
回復

升級  73.33%

一星會員

里 D 口材才董得留客.
回復

升級  80%

一星會員

久久 發表於 2024-9-10 10:34
里 D 口材才董得留客.

最好笑是她話我的細佬個頭係粉紅色,好靚;我反問唔係個個男人嘅細佬個頭都是咁樣㗎咩,她答我: 唔係㗎,有啲係黑色㗎,女人個乳頭都係喇,有啲粉紅,有啲黑色。 😆
回復

升級  73.33%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-10 11:02
最好笑是她話我的細佬個頭係粉紅色,好靚;我反問唔係個個男人嘅細佬個頭都是咁樣㗎咩,她答我: 唔係㗎 ...

有互動, D 客不會悶.
回復

升級  24.44%

二星會員

Very good BG, thanks!
回復

升級  33.33%

一星會員

師兄,有冇巨乳可分享
回復

升級  80%

一星會員

smanvs 發表於 2024-9-10 20:52
師兄,有冇巨乳可分享

怡春苑  “美娜”,靚巨乳。
樣:一般 c9
高:約 5 呎
年:30 尾
服務:普通,cool,不熱誠
口技:高超
註:小弟不會考慮返吃
回復

升級  33.33%

一星會員

師兄從不返食?
回復

升級  80%

一星會員

smanvs 發表於 2024-9-12 20:54
師兄從不返食?

不是,喜歡的囡囡我會返吃  5,6 次以上,甚至唔會停,如果厭咗就最多隔耐一些才再上,因為我覺得維持些少接觸關係好啲的,我接觸過嘅囡囡大部分認為您係熟客都會招呼好啲,除非您好乞佢憎,又或者您好樣衰。
回復