查看: 299|回復: 2

[龍濤閣] [冥界骨友報告]【龍濤閣】無悶場·108號+121號

升級  43.08%

四星級會員

間間場都有啲特別另類稱呼啲女,龍濤閣由旺角舊場到沙田到而家佐敦
121號佢哋叫做車仔,應該係萬事得
60號曾經就叫做烏繩,有啲場就叫碌鈴
可能係各處鄕村各處例,我去到龍濤閣打電話約又好即場點女又好
都跟咗佢哋口吻
呢輪下畫揼骨就早咗少少去,慳得幾草就得幾草
五草嘢唔多都係啱啱夠食碗潮州粉麵,不過都叫慳咗
而且去得揼骨就留肚啦,叫龍濤閣個水吧整碗麵加餸加點心
另外就係飲湯啦,咁梗係唔係出前一丁啲味精湯啦
咁就慳番一餐,而家兩點前平五草嘢,咁一個禮拜揼兩次就慳一舊
唔多嘅不過都叫慳咗,想講下兩件新新哋嘅女
一個就係車仔121號,以前十幾廿年前聽龍濤閣啲經理報俾鐘房
我欽點121號佢哋就對講機講俾鐘房話車仔幾多號房
初初仲以為121號係車路士球迷添後來就知係乜料
咁而家呢件121號當然唔係舊店嗰個
121號後生女本地女,有相頭有身材,咁我都有稱呼佢車仔
大家笑笑,有傾有講佢都好揼得下,本地女仔有樣有身材佢都算無揸流灘咁同我揼骨加踩再用油推
掃籮搲髀撩掃都幾好手法,走油一轉落油又一轉
解甲任我玩,我就相對斯文少少嘅,溫柔對後生靚女啦
一樣係搞濕佢,121號兩條大髀加兩個籮都相當滑,對車頭燈又係好揸手
整體氣氛過程都勁正
另一個搵得密就係108號當然都係早更女
嬌小身形嬌嬌滴滴可愛cutie型樣甜,但又唔係MK旺角妹嗰種喎
一樣同121號都係揼得下,睇佢比較嬌小但都夠力
都係幾玩得rpp高水準,慢慢咁樣就焫著我搞到我老二站起來喇
都係卸甲任我玩,我都係相對斯文少少嘅,佢都係多水好身材
對燈淺暈細堤,皮膚都滑,一樣都係無乜悶場囉
兩個都係後生女,當然就支持多少少我都偏心少少搵得密啲嘅
報告完畢

我來自冥界...
回復

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  22.59%

二星會員

聽到都想一試
回復