查看: 882|回復: 6

[金 田] [楊帆遠征報告]【金田】108號 (新人帖·有圖)

升級  86.67%

一星會員

金田 108號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[楊帆遠征報告]【金田】108號 (新人帖·有圖)
http://sn11.cc/thread-2250465-1-1.html
註:108號 通常返 09:00-20:00 / 162cm

有圖有真相

一流服務·108號

快到月底,忘記去「金田」領取報告現金券奬勵,順便上網睇吓C兄報告,就搵咗108號試下。

入房等咗一陣,108就入嚟啦,黑色底胸吊帶,露出兩個又白又大半球,非常吸晴,笑容滿面,無須破冰,熱情擁抱一下,心口兩個肉球壓過來,大得嚟又夠堅挺,舒服。輕吻咀唇,她配合迎接,再申脷試探,考到大車。
車住揸波,申手入個bra內摷,我幫她除bra,先發現bra扣原來是在前面而不是後面,大家笑住把衣服脫光。沖涼前再互相調情,摸模揸揸,攪到小弟弟硬晒先去沖涼,呢度就要加分,好過有D囡囡,除了衫就沖涼,完全冇互動果啲。

沖涼好細心,搽上鹼液就攬住磨棍,佢用下面磨我支龬炮,在洞口磨來磨去,以入非入,非常過癮。佢唔比細佬直入洞穴,我就捉住佢個頭申條脷入佢個口,舌戰一番。
吹簫瀨袋,好舒服,成支含晒仲要搖下個頭,有幾吓我按住佢個頭,再輕輕抽插幾下,佢又配合喎,超爽!

淨係沖涼玩咗唔少時間,乾身上床,毒龍鑽好認真,鑽得深,之後她含住粒冰🧊鑽,爽到叫咗出嚟!然後狗仔簫,反轉身再做前面,佢都好有心機,又奶耳仔,又奶胳肋底,之後問我要唔要乳交 ,我話唔係個個都可以乳交,好似妳個Ecup先做到,點解唔要呀!佢落啲BB油就用佢兩個波夾住條J,Ecup即係Ecup先至可以完全包住上下磨。
前戲做足就來吹奏,吹咗好耐,下下深喉真係無得頂👍🏻,之後佢話比個鮑魚我玩,佢二話不說就把房間燈光調光一點,比我睇清楚隻鮑,69姿勢,粉紅靚鮑,乾淨無味,小毛,奶咗一陣,洞口流出清泉,用手指在洞口滑入,佢沒有抗拒,就手指插入洞穴探索,聽到她在申淫,淫水源源不絕流出。

玩得太開心,時間都差不多夠鐘,示意帶套女上,一路un一路玩波,咁大個波波,玩波真係一流,我雙手箍住佢條頸,拖埋嚟大車特車,鐘聲響起,於是狂插多幾十吓就派彩了。我大字式訓在床上回氣,佢就幫我除套清潔,突然一口含住我條J來多個事後簫,佢叫我不用急,奶乾淨啲精液,再給我漱口水漱口,真係大滿足!
一齊再沖身,鐘聲響了第二次,也不急着走,後來才知道佢約了下一個客人,咁嘅態度怎可能不給她滿分呢!

註:楊帆遠征報告-金田/金鑽/雲來/鳳城
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  80%

一星會員

無錯, 108 一啲都唔會趕喉趕命,她上次離開時已是第三次鐘,服務良好。
回復

升級  86.67%

一星會員

SSFF 發表於 2024-9-26 20:29
無錯, 108 一啲都唔會趕喉趕命,她上次離開時已是第三次鐘,服務良好。

呢啲未係優質服務囉,我哋出嚟玩都係求開心,最怕就係見到啲囡囡唔出聲,拿拿淋做完走人!
回復

升級  80%

一星會員

楊帆遠征 發表於 2024-9-27 09:12
呢啲未係優質服務囉,我哋出嚟玩都係求開心,最怕就係見到啲囡囡唔出聲,拿拿淋做完走人! ...

非常同意
回復

升級  27.25%

三星會員

服務幾好,舔腋下, 可指入,唔多
回復

升級  86.67%

一星會員

溫寧筠 發表於 2024-9-27 11:04
服務幾好,舔腋下, 可指入,唔多

係呀,舔埋腋下,我都係第一次,我哋玩到好攪笑,我話佢條脷好勵害,佢就申條脷出嚟俾我睇下有幾長幾尖,於是我就一口含住佢條脷,玩得好開心😁
回復