查看: 2294|回復: 8

[雲 來] [Ming100報告]【雲來】女朋友Feel·紫琪

升級  5.19%

二星會員

[Ming100報告]【雲來】女朋友Feel·紫琪
http://sn11.cc/thread-2250814-1-1.html

樣貌:08/10 樣貌中上,似30頭左右
波波:09/10 c-d堅挺竹筍靚波,淺啡中暈
身形:10/10 身形矮小但肥瘦適中剛剛好,皮膚超級白滑
服務:07/10 主要玩女友Feel,要服務型可skip

紫琪都幫襯過三至四次,因佢平時好少返工都唔係成日都約到,今朝見佢有返,所以都即刻打去約

入到嚟先互相抽下水先再解甲去沖涼,然後享受着佢纖細嘅小手幫我摔乾淨個車底,愈洗我細佬就愈硬,好爽;之後漱完口之後即時大車特車

乾身上床之後先攬住佢大車一輪,充滿着女朋友Feel,佢先錫我兩點之後便進攻我細佬,啜波子之餘又玩深喉,之後索性叫佢轉身過黎比我玩吓佢對白滑嘅大腿同pat pat

吹到咁上下便上套,示意我先來,我先張開佢雙腿舐勻佢大髀内則,佢好興奮敏感不時叫出黎,下面濕晒,佢愈叫我便愈興奮;之後埋牙先以男上女下開始,之後轉以半邊燒鵝髀兩腳交錯,一邊交叉腳插佢,一邊車住及摔佢鮑魚下好快完成派彩

ps: 當我入房同埋走嗰時都有位靚女知客招呼我,又問你服務好唔好同送你出門口,呢樣我覺得幾好幾抵讚👍

註:Ming100報告-雲來/翡翠/鳳城/太子/多港/來閣/春秋
Superadmin

回復

升級  33.33%

一星會員

有大車正喎🥰
回復

VIP五星會員

VIP會員2025

係呀!雲來職員D服務態度真係好好,不論男女都多謝前,多謝後,感覺很舒服.不過聽講話上去有支水比你飲,但我個次就冇,但職員都係值得一讚
回復

升級  33.33%

一星會員

最近上去,直情覺得自己係vip,有種受寵若驚既感覺🤭
回復

升級  1.11%

二星會員

此女態度差 服務差 師兄們小心中伏
回復

升級  34.17%

三星會員

kenmansze 發表於 2024-10-7 22:50
此女態度差 服務差 師兄們小心中伏

睇人啦,我返食好多次,次次都GFF
回復

升級  33.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-10-7 00:24
最近上去,直情覺得自己係vip,有種受寵若驚既感覺🤭

係呀師兄,兩星期前我約牛奶兩粒鐘,鐘房小姐話收八佰元,我俾多卄蚊小費,佢送我出樓梯口,講咗好多聲多謝,真係好似 vip。
回復

升級  33.33%

一星會員

wishes 發表於 2024-10-11 16:34
係呀師兄,兩星期前我約牛奶兩粒鐘,鐘房小姐話收八佰元,我俾多卄蚊小費,佢送我出樓梯口,講咗好多聲多 ...

咁我同師兄你唔同,我只係普通客似係有vip待遇,你先係真正既vip呀🤭🤭
回復

升級  33.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-10-11 16:40
咁我同師兄你唔同,我只係普通客似係有vip待遇,你先係真正既vip呀🤭🤭 ...

師兄,唔好嘩苦我啦。
回復