查看: 1539|回復: 5

[雲 來] [IHave3Legs]【雲來】第一次寫報告·小惠 (新人帖)

升級  50%

一星會員

[IHave3Legs]【雲來】第一次寫報告·小惠 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2251197-1-1.html

第一次寫的報告·小惠

官方描述
小惠(新女):過場紅牌,仙女下凡女神級靚女,清純脫俗完全冇撈味,瘦底身高160左右,69體位,毒龍鑽勁,必試之選

小惠已經係我目標,上星期早上番緊工,但下午要開會,得中午有1粒鐘偷到出黎,偷偷地入11睇下有無上板,剛好小惠上板,拿拿聲book小惠,好彩book到12點3。

早左10分鐘上到去,但小惠比我約個時間遲左少少入嚟,搞到我心急如焚,但小惠入到黎,見到佢黑色背心同半截裙,同之前報告一樣似秘書仔,即刻變左細佬心急如焚,小惠坐埋黎我大脾溫馨下比我攬下同揸下先,然後就除衫,小惠紮起頭髮,入去洗白白。

解甲後,B波,幼腰,無腩,啱晒我,我最緊要無腩

沖身碰碰車,我順手捽下豆豆,然後洗背隻,又洗patpat, 轉身後再黎洗前面同水簫。

抹乾身後,我都主動扒響度,事關我平時唔好毒,見係佢就比佢試一試,佢用tempo濕紙巾墊住我細佬,然後再抹下我pat pat,我懷着緊張嘅心情比佢錫我背脊到腳,然後鑽左幾下,我夠皮就轉身。跟住小恵去漱口。

小惠出番黎就開始做正面,放番頭髮落黎好正,札起頭髮個樣一般,放番頭髮落黎勁似AV女優水川董,我忍唔住要車,開始中車,然後落去吹下面,啜袋底好爽,吹吹下主動問我食唔食鮑,其實係想,但我仲未接受到,所以拒絕左。之後帶套女上,然後男上同大車,小弟快槍手,兩個姿勢就出咗了,出完攬左陣先拔番出黎。

小弟趕時間要開會,所以拿拿聲沖涼著衫未夠鐘就走了,出黎走有位靚女鐘房送我落樓梯同埋吹左幾句水。

註:IHave3Legs-雲來
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

我多數走毒,但吃鮑簡直主菜, 冇就會好 upset 之前我也不奶 後尾有次條女質埋來 見真係好靚冇乜毛 就奶落去 記住最梗耍冇味就ok 你試過就返唔倒轉頭!
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  26.42%

三星會員

請問係邊個過場紅牌呀?
回復

升級  24.44%

二星會員

Thanks for nice report.
回復