查看: 262|回復: 1

[春 秋] [Alexwong148]【春秋】成熟型美女·瑩瑩 (有圖)

升級  0.37%

二星會員

春秋 瑩瑩 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Alexwong148]【春秋】成熟型美女·瑩瑩 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2251587-1-1.html
註:瑩瑩 通常返 20:00-06:00 / 168cm

有圖有真相

戰國成熟型美女@瑩瑩

啱啱試咗個又係樣靚身材正既囡囡(瑩瑩),點解會咁樣形容佢,其實見到佢好幾次都好吸引,可能因為見佢成日着住黑色連身裙所以覺得佢好吸引我,今日心思思都食佢,本來想搵LaLa,但可惜時間就吳到,咁我次選想試下(瑩瑩)。咁打左電話上去約都算易約到,就咁時間就上去啦。今次好好終於安排到間大房俾我,唔使再屈就喺啲細房度,等左5分鐘到囡囡敲門入嚟,依然都係嗰條性感迷人連身裙,入到黎好幾笑容,散發出成熟嘅女人味正啊。大家打個招呼寒暄咗幾句,然後囡囡好好咁幫除手掛好跟手就雙雙入去沖返個靚涼,佢好細心咁幫我教水因為啱啱收工上去諗住沖個熱少少嘅涼會舒服啲,所以叫囡囡幫我校熱啲啲水,咁囡囡都好好知我可能累都即刻查啲鹼液喺背脊膊頭度幫我按摩咗幾下好舒服。之後就轉返正面,佢一路錫我line頭一路用手係咁搓我細佬,搞到細佬好快就硬左,佢就再沖沖細佬然後就順勢幫我吹,佢嘅簫工,我覺得恰到好處,要快嘅時候有快要慢嘅時候有慢,仲有個特點係佢妹吹每轉我細佬嘅時候最尾嗰一下都係好用力咁啜住然之後就會撲一聲。好正。跟住我就話不如出去先玩,哈哈,其實都俾佢吹到都吳係好忍得住ga lA,但吳想咁快爆嘛。
咁出到去抹乾個身,我就自動波咁扒左係床到,佢就整理佢佢自己就開始由我背脊發動攻勢先由背脊開始慢慢錫慢慢啜啜到落去腰嘅位置,然後囡囡突然由腰嘅位置向上好快咁啜上去呢下相當爽,重複幾下呢個動作,然後就叫我跪喺度幫我做毒龍,呢個又相當舒服轉得都幾深爽既,跟囡囡叫我返反轉,做正面佢由我lin頭錫起我就忍吳住隻手抽吓佢水摸下對波啊咁,囡囡之前有問我想吹爆定做多啲,我話冇所謂順其自然,因為我覺得順其自然出點都係舒服嘅,佢吹簫都真係好細心吹咗冇耐,我就示意叫囡囡帶袋做,因為我發覺我唔講囡囡會好落力咁吹吹爆我如果簡單啲形容就唔叫唔停個隻。然後囡囡就開始坐喺我上面發動攻勢,一路喺上面坐坐到幾乎想坐爆我咁滯因為囡囡一路坐嘅時候佢都好興奮,忍唔住咁一路坐一路啜我Lin頭,跟手我就抱住佢郁幾下,然後就將佢瞓返低,我就喺上面抽插佢掃百下就派彩。
形容下囡囡先
相頭:本人覺得30差吳多尾到,靚既真係帶有成熟既女士,係吸引
身材: 高挑,波路真波但我又吳覺得佢係細波,有揸手既
簫功: 中上,舒服冇齒感,用心,吳叫吳停
毒龍: 有,舒服既
車牌: 成功考到,仲錫住走
總結: 我會返食佢,我都覺得佢可以形容到全能型囡囡,咩都識做,有技術,吳會公式化,感覺好好,全程配合度高,會滿足你要求。

註:Alexwong148-春秋
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復