winning11

查看: 31661|回復: 9

[打令浴室] [hansome05報告]【打令浴室】泰國女女

升級  1.11%

二星會員

2006/12/04去了MACAU。真是一生难忘!
过金沙赢了HK2000,就打的过打令1,稳了个泰国妹妹。要HK1398
我是直接去的都还要这个价吗?不知是否给骗了?
我刚入到去,就有两条不知到是不是经理来的走来招呼我。态度还可以。一坐低那个泰国女女就电我了,我就对她一见中情啊!她服务很好!我最后还多给她小费200元,她就亲了我一下,还找来杯可乐给我。
在这里请问大家:
泰国女女是讲英文的吗?我英文好差。不懂同她沟通,好在距都识少少白话。
打令的女女话他们做一个客,只有600元是自己拿的,是5是真的?甘对她们实在太少了!

好happy

升級  95.42%

三星會員

一般既泰國妹都識0的英文,唔同大陸個0的一句都唔識講

升級  54.44%

二星會員

條女一個鐘頭做一個客可以拆到成六百蚊都話少呀?

你有冇六百蚊時薪呀,先生?我就冇嘞...  

條女咁可憐,咁點解你唔比兩千銀貼士佢既...  

升級  41%

三星會員

有冇睇清楚架, 200喎, 何來二仟呀?

升級  33.33%

一星會員

有无比人骗啊

升級  6.67%

一星會員

Thai girl not bad wor!

升級  86.67%

一星會員

I tried a Vietnamese girl yesterday. Very very good. When I ml her hard, she screamed like mad...and want me to hit her harder!!!

Darling 1 still have the best quality girls all round I reckon, compared to others that I've seen in Magazine. Everytime I go to Macau...I never get disappointed with Darling 1.

When I left, the girl that greet u at the esculator is also very very good. Wish I can pick her next time.

升級  56.67%

一星會員

Try a Thai girl 2 months ago in D1, really the best I tried in Macau ever B4, worth try ($13xx) total.

升級  3.33%

一星會員

good boy...............

升級  70%

一星會員

帮忙UP起来。