查看: 5426|回復: 3

紅森林

升級  40%

一星會員

日期 : 2006年12月5日
技師號 : 98
地點 : 和平路紅森林
評語 :把九, 條把鬼技師一入黎就黑口黑面, 無水洗面咁款, 個樣已經唔得啦, 仲好似死人咁款, 都算啦, 照試下啦, 點之dum骨技術普通不在講, 第二part推油, 好似我曾經在向西村個間長城名士個1號一樣(一樣黑口黑面, 無水洗面), 你有你攤係到, 佢有佢坐係你兩隻腳中間, 之後就死撚爛撚你條野, 務求你最好就快D出野, 當你想話摸摸波, 就更加黑口黑面, 無水洗面咁, 好唔耐煩, 又好無耐咁, 好委屈咁.
其實同類形的例子係深圳的飛機場, 十居其九都係咁服務, 好多D西都會話, 你比幾多錢, 又要咁, 又要咁.   好能無癮, 都係香港D好, 又可以搓波, 又可以摸西, 無話唔得呢樣那樣, 仲有係手骨十居其九都得. 所以我係深圳dum骨, 都大多數改去開大D場, 就算唔開大, 你比足錢, 條女比你舞到飛起都得, 一般都係 4xx-5xx等, 比所謂把九港式推油餐多小小, 但換來開心, 點都值得.

回復

升級  3.67%

三星會員

唔係喎!我上次試過件號碼!**,都幾得喎!身材又得!又落力!可能係你唔多好彩噃!
回復

升級  40%

一星會員

y.l.chan

如果嫌唔夠好玩, 肯唔肯比貴D? 約RMB2xx. 可以o既話, 試下深圳東門北路2079號 (竹園賓館側) o既 同名桑拿, 18同66都唔錯(我講個樣, 身材普通, 可以接受個隻), 至於其他事項, 要由你自己發掘同試下o勒. 因我之前做過個件就走左, 如果唔係, 推介比你又點話呢.
回復

升級  3.67%

三星會員

竹園好咩?
回復