winning11

查看: 10367|回復: 4

[我個仔李澤楷報告] 萬富華138三粒鐘加過夜 (有圖)

升級  60.25%

三星會員

豐雨肉來前奏篇(已加相)):

138,雙鐘港式加一粒鐘腳按,真唔真?
答案,係真嘅!不過,除左港式之外,裡面仲有其他服務,玩到最強果隻,係五舊水埋單!通常,d囡囡都會說你玩果隻!不過,29號晚我企到好硬,堅持一三八埋單嗰隻,當然我地呢d老骨精,真係唔係咁易俾人說服架!

好,入番正題,講番間場,呢間場就響Face對面,幾老字號,但我一直少蒲羅湖,所以從未黎過!入到去,要走上一層樓梯,嘩,有盞水晶燈,感覺幾grand,lobby大,休息室都夠大,我收貨呀!

沖涼,要入沐浴間,呢part其實我幾懷念下沙d vip房,不過依家俾我都唔敢去啦!沐浴間,自己無乜要求,都係嗰隻,唔迫人,快快趣趣沖完身,就入休息室飲杯野等入房!

呢度生果,奶茶,檸茶,汽水都係免費,果汁就另外收錢!最後,我呢d精明消費者,梗係飲免費野啦!跟住,經理問我有無心水,我話想搵出過雜誌果個Jolin,仆街,點知佢話無返工,頹晒!算啦,叫佢介紹啦...佢拍晒心口話無問題,問我想按完骨我洗爪定掉番轉,哥哥呀,我有個肉火焚身樣你睇啦,入房先好唔好?

入到房,條女著粉紅色制服,短裙,心口deep V,係我近期響深圳見過最sexy的制服,條女未有任何行動,鋪下床已經跌左半隻出黎!嘩,人仔細細,你做咩收埋兩隻大波波咁浮誇呀?

佢自報89號,佢阿青,細粒,白浮,又大又突!按第一part(背),佢已經不斷響我大腿抽我pat pat同兩粒XX水,用手指撩到我瞓都瞓唔安,唔掂啦,企圖轉身啦!竟響呢個時候,佢問我玩咩式!

[港式啦,我仲有老豆老母要養呀!]

佢好鬼姣,一邊挨埋黎話有d野仲好玩,希望用波餅做人情動搖到我!but sorry囉,誠如我之前所講,我係一個老骨精,小姐,唔係話你唔好,不過,如果我連自己個荷包都捍衛唔到,我點可能有今日嘅成就先?

好彩,佢無黑面,繼續推我pat pat!由於有左冷卻期,所以我可以享受多佢小蜜蜂,嗡我pat pat嘅掃蕩行動一陣!好high,我屎忽俾佢掃到左搖加擺,好想佢再R,但又好怕佢再R,響R同唔R嘅掙扎之間,我最後選擇左:拎轉身,俾支咪過佢揸手!

你知啦,好多場女好pk架,見你玩港式,條女就會收埋好[雙乳],車,你推油咋嘛,無需要有野揸手架(八婆,呢個係我需要唔係你需要,點解你可以代我揸主意先?)好好好好彩,阿青好好人事,見我隔巴摸有d[肉球不滿],居然主動解脫,就係咁,我用雙手交替推圓球,而阿青就低頭揸筆搵食!最後我支筆漏左好多墨汁呀,仲整污糟阿青白雪雪嘅大髀添,雖然我係專登嘅,但點都要講sorry嘅,我地優質香港人,有禮貌架嘛!

全程使費
港式兩粒鐘免小費  138元
送一粒鐘按腳           小費十皮

主任話可以留宿,下次先啦,約左friend響正斗開飯呀!

總結:89號後生靚女波大大(十八歲),態度又幾姣,我下次會再搵佢,MUST!!!!!

((((((完成啦))))))多謝捧場,支持下啦!!!
無野睇嘅相,笑納!!

升級  2%

三星會員

引死人....快D出黎睇啦....

升級  2%

三星會員

高手, 堅守138.......港式.

升級  31.25%

三星會員

我睇到相呀,無女only...

升級  81%

三星會員

都好正面,
有機會搵日試下都好