winning11

查看: 6757|回復: 5

[我唔係姓李報告] 皇悅孖棍 超cup技師 (有圖)

升級  56.67%

一星會員

大家好,小弟係呢度長期CD ROM,因為驚文筆差,唔敢出post,今次破處出野,希望各位大大唔好噓…  
閒話唔多講,入正題,見到我個仔係李澤楷之前出嘅皇月report,已經心郁郁想試,再見到今期星期五介紹嘅孖棍,終於忍無可忍,即去!!我嘅性幻想對象係台灣G奶呀,我見到孖棍個心口,點忍?  
皇崗打的去,好近下,廿蚊都唔使,大堂d人都幾好禮貌,我問孖棍得唔得閒,佢地就話我沖好涼就差不多落鐘,hehe,幾好彩!!!!   
沖完涼入房,估唔到d房原來好大,一張大按摩牀之外,仲可以放埋梳化,仲大過下沙d貴賓房,只係無獨立沖涼房咋
等左一陣,孖棍到,同雜誌張相差唔多樣,頭髮染左少少紅色,笑起上來幾可愛,最重要係,佢心口真係勁多肉,我流晒口水!   
之後,就梗係按摩啦,不過我就選擇唔使佢按背,因為反轉身,點欣賞佢身材呀,咁我同佢傾下偈,佢話俾我知佢係四川人,唔知四川女仔心口係咪特別好肉嘅呢,我以前遇過幾個心胸廣闊嘅女仔,都係四川架!!
傾下傾下,我就同佢講下咸濕野,孖棍佢竟然面紅喎,好得意…..唔,可能有視覺刺激啦,我狀態好勇…..視覺之後就用埋觸覺,坦白講,我隻手跟本唔夠用,好滑好大好重,就係咁,雪一聲我就俾佢隻手搞掂左,醜呀!!   
由於我第一次去,唔敢影相,但係我俾本星期五佢睇嘅時候,我就把握機會偷偷影左佢一張相…..剩係呢條深坑,都值得去搵多佢一次啦

ps我唔知點貼相喎,版主可唔可以代我貼呢??

升級  84.44%

二星會員

相啊,師兄

升級  48.67%

三星會員

相呢?!

升級  80.74%

二星會員

樓主沒駁到野就射左,未免曬左D波?
起碼等抽插后再射拉,譆譆

升級  81%

三星會員

呢間係唔係睇相選女0家?

升級  84.44%

二星會員

醒wor