winning11

查看: 42906|回復: 12

[十八桑拿] [frankieliau]【十八桑拿】貴妃出浴 (有圖)

升級  53.33%

一星會員

上星期見報紙,鹹書,討論版,不約而同推廣十八,星期三、四有什麼出浴,送女咁話,上星期四決定過去一試,睇係咪有咁大隻蛤
十二點半到,等到一點開SHOW(咁九遲 ),出到水池見到冇啦啦多咗個浴缸,唔使問應該係出浴啦,跟著周圍擺滿鹹濕佬(包括我),music開始,有一妖艷女郎,紐吓跳吓,邊行邊跳(有咩特別,平時都有幾個出彈嚟彈吓彈吓啦)又周圍挑逗啲淫蟲,仲喺其中一兩個身上搏命磨搏命紐(佢就好啦 ),接著條女行入浴缸準備沖涼,有條四眼經理即刻煽動啲麻Lug佬,同條女一齊沖,一齊玩,都唔使十秒,已經有個大陸勇者(我睇佢個款似大陸),衝上前同條女一齊喺浴缸入面嬉戲,個鹹蟲喺咁幫條女刷波,又刷腳,刷均全身.條友玩得非常之咁投入,個個都俾佢地攪到笑死,我仲見到有幾個好似扯到硬曬(條浴褲太薄之故 ),場面既攪笑又淫蕩,再加上有啲人造雪喺天花灑落梨,哈真係幾有氣氛wo,(期間有個經理周圍派啲有號碼嘅波,話一陣有抽獎),等兩條友嬉戲完,個囡囡又換完衫行出嚟,身上加多條皮帶同把鎖,知咩事啦,(抽中號碼,簡鎖匙,開鎖,中獎),奇怪-點解唔嚟頭先條友嘅(我以為十八會造馬俾佢)?更奇怪-點解唔喺我呢?(黑囉 !).完咗跟住例牌一字長蛇陣-揀女,真係好長蛇,唔知係咪仲早,我見到好多我之前未見過的(中獎嗰位仁兄就好啦,有免費餐食),我銀包依然的乾,更可惜我唔係中獎嗰位,求其揼個骨算啦!哈..哈..(窮鬼 )
古時候有楊貴妃條肥婆出浴俾皇帝睇,現今桑拿一樣有女出浴,不過係靚女,俾全部人睇,好運仲有得送添,所以話做男人幸福啫,我見到當時有好多好似係討論啲C兄,唔知係咪呢?

唔記放上一張我冒住生命危險偷拍返黎架一張珍貴圖片!!~~

升級  54.81%

二星會員

即係响應麥記口號

I'm Loving it !!

升級  10.37%

二星會員

GREAT!!!!  thx

升級  53.33%

一星會員

thanks bro. !!! you are so brave !!

升級  73.33%

一星會員

Thanks. keep the good work.

升級  8.15%

二星會員

雖然最近d女既簽証難左, 但係我同我朋友上次去都起碼有80幾個女仔一次過俾你揀

升級  1.48%

二星會員

多謝c hing, 十八我都去過, 都OK

升級  2.96%

二星會員

18d女真係好多,花多眼亂

升級  13.33%

一星會員

Bravo! you are the man!

升級  32.96%

二星會員

very good photo

升級  9.63%

二星會員

GREAT @  THX A LOT!!!!
NS漂移小王子

升級  63.33%

一星會員

图太细啦。。。。。。。。

升級  40%

一星會員

就是图片太小了,再大点就好了