查看: 6662|回復: 6

今期主角 - 東都!!%

升級  50%

一星會員

呢個report 應該星期五就要出,因公事繁忙,延至今日先有時間分享。其實一早plan好上星期四出征,原本目標為人仙!!!,但上到去打電話搵佢話佢無返。又恰巧上星期三晚我已買到今期,見封面個件東都!!%都ok,加上又未去個東都,即管一試!!

可能之前去個名記,所以有比較,一入門口個派頭已經好似爭咁d,不過算啦,話晒第1次去,外觀雖然麻麻,但希望內籠搭夠,小忍! 先來個洗爪,因為洗爪都係第1次,所以求其任佢地幫我搵(其實小弟唔太鍾意洗爪,加上我的 '煲冬瓜' 又唔係好,望住個洗爪妹都唔知點咁,不過人一世物一世,都試下啦!)。果然!! 個洗爪妹講完一輪我都唔知佢講乜既偉論之後,就開始左佢軟弱無力、好似唔想撈的洗爪方程式。成個過程都好無引,個洗爪妹又唔得(唔知no.,可能有講但聽唔明  ! 個腦淨係希望快d完事落下 1 part,因為有希望,所以再忍!!   ):

之後上去5樓 vip 房 ,諗住叫得 vip房,應該都可以啦(又係有比較)! 朝!!成間旺角賓館咁,算! 心中有女,又忍! 同個經理(/部長???成個細路祥咁款) 講要!!% ,佢話ok,叫我等等.....zz...十分鐘後入黎,話!!%拍緊廣告,又話幫我換房,叫我上8樓,我問佢點解要換房,佢話上面d房好d, 吓!?乜我呢間已經最好咩?算,心中依然有女,忍!!   

途中,見到有間好多女出出入入,又有spotlight,可能真係拍緊廣告。上到8樓,朝!咪同頭先果間差唔多   ! 條友話!!% 化好妝就到,又等...一路睇金枝玉葉,睇完一輯,未到,我出房問條木咀,佢call呢call路,我已經唔耐煩地睇吓佢call乜   ! 佢話 !!% 返緊黎,我話返咩黎呀? 先頭先話化妝,明老點啦!跟住佢再call,個樣好似好驚咁! 點知call 吓call 吓,越行越遠,連影都唔見埋    !唯有坐番上床睇金枝玉葉(已經第2輯),最終響間房足足等了5個字,條女先入到黎! 嘩!!真係得!! 怒氣全消   !      

先來一個洗白白, !!%大約5'3"到,身材確唔錯,樣就各花入各眼(但個人覺得真人比相片靚加上樣淫),一路沖一路做body,正!!條氣順晒,上正場前全自動波坐上黎係咁磨,準備開波之際,佢竟然細細聲話呢幾日唔方便! __<<<
你叫我重點忍!!!  於是我嘗試強行進攻,佢依然唔肯就範!!(不過我唔係用暴力),唉!算啦!我從來都唔鍾意係呢方面勉強人,整著我今日當黑! 最後飛機了事!!沒有帶半點怨恨(可能!!% 真係幾索,小弟無心催花!),之後給了囡囡300。

總結:東都環境服務都差(相對名記),問心,除了未能開大(算啦,明知藉口都當真!)外,其實!!%真係唔錯,可能我經驗尚淺,還望各師兄教路!
回復

升級  84.08%

三星會員

乜冇做都要俾$300架?  (小弟唔知)
回復

升級  48.89%

二星會員

我都覺得!!%真係幾索  ,我都有d沖動想上好搵佢,但見佢做得封面一定好

紅,所以都係打消左念頭
回復

升級  86.67%

一星會員

佢邊有呢...
上星期四佢剛上牌 可是不方便嗎...
本少爺一早識佢 佢星期日一早call本少爺同佢咩咩...因為佢當天方便了
本少爺9點到步上鐘 佢話果日第一次
信唔信都好啦 由佢 反正佢有心搵本少爺 好過其他人慢慢等了 真是幸運...
卓越人生皆多情 君子偏偏眾生傾 風花雪月醉亦醒 流連煙花伴歌聲 笑談情愛也入勝 傲視塵世與繁星 神遊萬里尋感性 州郡穿梭不留影
回復

升級  1.85%

二星會員

前幾日試左!#^對波好得~樣都唔萛差...如果換個髮型仲good~ )
但服務有侍改善~
回復

升級  86.67%

一星會員

本少爺上去查過了 之前的!)^已不在了 新來的!)^是叫阿梅...
!#^也給本少爺好友上了 都可以啦...
其實都都d女女好多都見過 不過有時唔記得no同名姐...
卓越人生皆多情 君子偏偏眾生傾 風花雪月醉亦醒 流連煙花伴歌聲 笑談情愛也入勝 傲視塵世與繁星 神遊萬里尋感性 州郡穿梭不留影
回復