winning11

查看: 3591|回復: 2

下沙迫貴完呃錢囡囡(兩星期前)

升級  45.33%

三星會員

另一間受氣骨場就係下沙迫貴完,
又迫又貴,遲早玩完。

話說上上個星期五晚,同朋友上去諗住玩一條龍。
因為下沙呢年都做開1吹1爆兩小時,所以平平地都去下沙玩下。
點知就...

而前面的精水彎上星期個口號仲吸引:"1吹1插,吹唔爆,可搞多次"本來小弟好難吹爆,咁精水彎幾抵(後記會提及,精水彎已改收費和玩法,切記!)
但因為精水彎近排查得比較緊,無謂博,所以去一間更加密室既密室場:迫貴完。

小弟之前都去過幾次迫貴完,白天去一定冇好野,晚上去有時都有好野,索細女都遇過,例如 *@ 號技師。
所以今次凌晨兩點去,都諗住有好野食。而且迫貴完做開$350,包一吹一Q,但賤在唔包吹爆....咁就畀賤囡囡屈...

我上到房,第一轉D女真係唔掂,咁再等,等左10分鐘左右,入黎兩個囡囡,一個細幼,一個大波幼腰,我揀左右面0個個,朋友揀左左面細幼女。
呢個時候我特別望住個鐘,係兩點十分!呢點好重要。
咁一齊入房,明知唔玩吹爆,咁都係玩一吹一插算了。然後我同條女一齊沖涼,服務麻麻,求其幫我沖下身,就話自己沖,咁我求其沖兩野就入番房等佢。

入到黎,佢已想即搞(我話攬下先,之後摸下佢身材,幾正喎,一算粉的,但毛好嫩), 佢即刻已想搞,問我吹唔吹,我話吹,不過我吹唔爆,
佢話吹唔爆咪吹一陣,咁我話好。佢就吹我,吹功麻麻,囡囡堅持帶套吹,話衛生點,都贊同,OK冇問題,咁佢吹功真係麻煩,我同佢講咁樣我唔會爆喎。
佢話可以落力D,但吹爆就當一Q,佢話呢個一直係規矩,我心裡@#$%,我黎迫貴完不下五六次,冇玩個呢個例。正常係吹爆,再抖,再做多Q才叫"1吹1插",
吹爆係幸運,吹唔爆都要吹,冇理由吹爆當一Q,痴能線。咁我話唔0岩數,唔係咁玩喎。囡囡話一直都係咁,臭串性格,算數,咁我話,我唔吹,我插,
但我一Q唔夠候,想插兩野,點計?佢話好易計,加200,我話刁,加200?貴。佢話咁加100,我話OK,其實我玩鳩佢,因佢玩鳩我在先。

咁我就叫佢吹多陣,然後儲夠氣上馬,將佢壓我下面,直情當佢奴隸咁發洩,呃我錢,PK啦。
搞完一輪,時間係兩點45分左右,佢話就夠鐘,快D做埋佢!
我0岩0岩出完唔夠5分鐘,佢叫我得未,再搞。
佢係咪痴能線,原來想走人,
佢話差唔多夠鐘了,唔做一陣唔夠時間。

計下數,2:10,兩小時,應該4:10先到鐘,而家2:45,佢話差唔多到鐘。
我問佢我幾點入房,佢話點幾(又呃大話),咁我問佢點幾先得架,佢話唔記得...
我話未夠鐘,我話要抖下先搞,又過左10分鐘,佢又叫我搞,真係傻X,我話等我抖下氣先啦。
又過左10分鐘,又叫我搞,我[email=!@#$]!@#$,我話唔搞了。佢想[/email]嘈,我費事徒口水,拿拿林渣多幾野,放佢走!

佢最賤係過程中,一直講呢間場,甚至下沙一直係做完即走。但據我知根本唔係,
人間X境、新貴X、等等都足哂鐘,點會快仔FEEL。如果咁快仔,我不如去名記,D女索咁多,條女ON9...

最慘既係,係我未走之前,我已聽到隔離房我朋友條女先走一步,
我知道,我累左我朋友,呢D快仔玩法,遲早做死自己間場。
我朋友黑面,話返香港算了...

點解我咁谷氣,原因係以前迫貴完,我玩足鐘之外,加多50就可以砌多Q...而家咩世界!
又一間永久BLACKLIST之作。

後記:精水彎最新收費88+300小費,一條龍,但一Q,唔係好值,又要博。   

升級  60.17%

三星會員

開大都係常平抵玩!

升級  62.59%

二星會員

唔吹爆又點叫一吹一插呀?
睇完都俾佢吹九賬,咩嘢道理嚟架!
大丈夫係我呀! oh very nice!!!