winning11

查看: 2838|回復: 3

0123 師弟手記 之 年廿八洗邋遢@皇濕炸遲

升級  30.67%

三星會員

年廿八 , 又是洗邋遢之日 , 洗走一年衰氣 , 迎接新一年
是日凌晨跟 鴨寮街光仔 及 她女友 一起過 皇濕炸遲
今天 , 是本星期第三次去 , 我肯定中左皇濕降 , 幾嚴重 !!
其實仲有人約了我 , 是李冰冰 + 練習 師兄
他們早我個幾鐘去到 , 大家的目的就是應節
在大堂跟李冰冰的 PARTY 聊一陣天便返回光仔的 PARTY
光仔與我都是 2005 年的常客 , 他已闊別皇濕三年幾了
今次再去 , 他也說服務依舊 , 唔錯
大家都好有童真 , 食了兩球雪糕 , 唔錯
聊多一陣天 , 我就上房了 !!
今天小弟決定試試頂頂大名 , 曾被 <壹 蕉 刊> 放蛇 大肆報導 的 " 皇濕御用 "
其實價錢不算好貴 , 只是 268 元
人一世物一世 , 就試試吧
在技師機點 , 但個個上緊鐘 , 只得兩個我揀
就點個順眼的 , 工號 Q2XX
落去 2 樓 , 入 VIP 香薰按摩區
呢道的房 , 裝修好靚 , 好有格調

但略厭比較細 , 隔音也不太好 , 旁邊條粉腸係咁同技師聊天我也聽得一清二楚
搞到我全程跟技師交流也是陰聲細氣 !!
今天的技師 , 真心話 , 幾靚女 , 好有氣質 , GOOD !!
技師又叫我換條一次性的底褲 , 跟住開始了 !!
由背開始 , 全程加入很多 R 的動作 , 搞到我死忍難忍 , 真的好癢 , 但又真的好 HIGH !!
R , 呢種手法 , 不是個個 R 得舒服 , 要技師用心 , 力度平均 , 才叫舒服
基本上呢到按的頻率 , 約 5 分鐘推油 , 就加入 2 分鐘 R , 要好忍得痕
到 PAT PAT 位 , R 到好 HIGH , 如初哥 , 分分鐘失禁
反身後 , 上半身 , 集中火力在 LIN 頭 , 她的頭就烘到我好近 , 真想車埋去打個茄輪
去到大脾兩側時 , 又推又R , HIGH 到小師弟不停 STAND UP
今天就向技師問 , 能否出火 ???
技師婉拒了 , 她說不懂 , 我也不強人所難
90 分鐘又到了 , HIGH 足 90 分鐘冇去火 , 搞到個人唔知典咁
在骨房睡了一陣便走了 , 一早要回港辦事

下次一定要再找個Q女有野的

皇濕御用 268 元
小費 100 元..... 因對技師有好感才鬆手 , 冇污染都簽100 , 我有問題 !!
食了碗麵當早餐 22 元
加一 29 元
合共 419 元
就是咁便完成年廿八洗邋遢的使命

師弟
2009 - 第 15 篇

升級  1.48%

二星會員

$100~~~~~ 真係新年快樂啊

皇濕御用, 齋R抵唔抵呀~~

升級  68.58%

三星會員