winning11

查看: 12948|回復: 11

[沙灣主席報告] 水圍【金田公館】

升級  3.5%

三星會員

上星期我去玩過,不過就玩到一肚氣,事原有一晚,約了三五個朋友打算到水圍買碟睇,之後去食飯,而途徑金田公館時,門口有部長走來說新場開張,來玩一下啦,見時間尚早,又打算找個地方飲下野,入到去,黑色一片,以為去了黑店,不過行了一會就感覺不同,硬件上幾好,因為是新開張關係,入到房,第一件事當然是睇囡囡啦,不過我們仍沒有見到一個囡囡時,已經不停比人問要飲乜酒,我說還沒有找到囡囡,等一下才叫,說"好"後就唔見左人,囡囡又沒有,幾條佬你眼望我眼,服務員又唔知道死左去邊度,就找個部長來問啦,之後個服務員先出現,唔係呀,唔找人都唔出現,好啦,終於有囡囡睇啦,第一轉一般般,有一個朋友找到,第二轉差唔多,有朋友又找到,只有我仍沒有找到,之後等左十到十五分鐘才有,因為來時又不是見到很多人,點解會咁小囡囡呢,第三轉囡囡到啦,也是找不到,我心想算啦,因為那時仍沒有食飯,所以來到時就在那裡食飯,點知道個媽咪見我只是在食飯而無睇到佢D囡囡,就同我講,"你食飽D啦",我呆左一下,問佢妳講乜野,佢唔理我就帶D囡囡走左,有一二個囡囡走時也跟說"食飽D啦",我心想唔係嗎,乜野態度呀,個媽咪自己無家教,教到D囡囡都無家教,在個客面前咁講野,好似當人聽唔到咁,不過見到朋友一人一個又幾開心,就算,睇完囡囡啦,之後叫酒啦,唔知道D酒飲得好怏,到現在都不明白,當飲多兩杯落肚,當然會手多多啦,點知道囡囡使出一招"兵來手擋",唔比人掂,見到我眼定定,唔係呀,飲酒又係,輸打嬴要,輸左就飲小小,佢嬴左就睇住你飲,飲小左又話係奸,點玩呀,乜又唔得,物又唔得,對佢有利就乜都得,對佢無利就乜都唔得,唔想玩可以出聲,無所謂,但係玩到谷住道氣就勢係假,我來玩是想開心,唔係來媾女呀,找個媽咪黎就十世都唔見人,服務員又成日玩失蹤,好似同佢玩捉迷藏一樣,要成日問佢去左邊度,11點幾D囡囡又話好醉想走先,心諗妳飲左幾多呀,我重醉過妳啦,好啦,佛家說"上天有好生之德",俾錢妳走啦,佢一收到後就"神打"上身一樣,精神過我呀,重要講,下次記得找我啊,之後就走左啦,我想妳不如去拍戲啦,在這樣太浪費啦,妳咁好天份!不過有一樣要讚,就係"收錢快,效率高",慌死你無錢比咁,唔使5分鐘就有個專人送上單來,而家D媽咪呀,服務員呀就出現,之前就玩失蹤,而家就出現返,想點呀!比完錢就走人!下次唔會再去,因為去到一肚火!

升級  0.37%

二星會員

无相看噶,

升級  1.48%

二星會員

沙灣主席, 咁找數有冇好貴

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

呢姦野  死得!!
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  72.83%

三星會員

very bad!!!  Brother, How much?

升級  7.67%

三星會員

唔係卦,阿叔去玩過幾次,都未出現過你上述情況喎
聽講個度成200條女,而且服務員經常係房收拾東西,又同你玩,都不知幾好
唔會存在任何陰謀論卦?

升級  1.48%

二星會員

主席, 女女行咩價錢?

酒水平均使唔使$250一個人

玩得唔開心, 下次唔好去喇

升級  59.33%

三星會員

下次去第二間囉,水圍又唔係無好玩場
食神

升級  21.48%

二星會員

金田我都去過一次,但幾好呀,d女樣都唔錯..你黑仔左小小啦
hi.... 大家好....

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

咁多人話村长黑仔,佢嗰2个friends又冇咋形!??
我都唔飲酒嘅,咁其他師兄評論吓上到房D服务又点先!

升級  1.48%

二星會員

我有一次去間場玩,冇坐女,點知個媽咪好大聲咁問我「係咪冇帶賓周上黎」

升級  0.74%

二星會員

很久沒有去那裡了 找個機會有時間一定要再去那玩玩