winning11

查看: 4030|回復: 7

[精子報告] 金色的堡壘【金田供館】爛尾

升級  78.58%

三星會員

昨晚放工即時約埋幾個知心朋友,一行人殺上水圍唱k,因為朋友識人,臨行前以準備好一齊﹗

去到水圍,一行人先去新發食個晚餐,水圍呢間質數比其他分店差,紅腸是臭的﹗

吃包飯,打了底,就步行約一至二分鐘就見到一座獨立的金色剌眼的疑似皇宮的建築物,原來呢間就係朋友推介的超好玩場﹗
單睇外表及門面,真係有種豪華嘅感覺,硬件都算幾ok~~

入到室媽咪叫女入嚟~~媽咪話呢度有幾百個囡囡,但因為我地太遲黎~~~所以少了很多,但我們都看了應該有近百個囡囡~~
我覺得呢度和其他場不同的是,不會逼你選囡囡~~~啱就啱~唔啱就唔啱~~~本來睇到有幾個都不錯,但又想睇多幾組~~睇到尾都選唔到,所以由頭再睇過,服務態度非常之好,我沒有太高的要求,智在陪朋友一齊玩,就隨便點了一個平平凡凡的~~
囡囡服務態度不錯啊﹗全程都貼身服士﹗我由如一個廢人一樣﹗

飲左九萬幾杯之後,我醉了,就叫囡囡先走~~因為她不是我杯茶﹗我以為應該有教好訓~點知朋友話唔得,一定要幫我找一個囡囡陪我過夜,就叫了其他囡囡打電話叫囡黎,過了幾分鐘,我開看眼睛,眼前一亮,我面前出現左一個年約唔知幾多歲嘅少女,絕對係我喜歡的那類型,她走到我耳邊說:今晚我陪你好不好﹗我很平淡說了一聲"嗯",說是遲那是快~一行人就步行過附近開房了﹗

上到房,她很高速地去咗沖涼,本來我諗住一齊沖的,她沖完到我沖啦,我出到黎,見佢以經瞓咗係張床到,波波不是很少,而是平,咁都算啦,咁我自行戴套啦﹗做咗大約十幾二十分鐘,她全程死魚,我彷如姦屍一樣,很無feel ,我看到她的樣子,我已經不能再做落去,我就叫她回去了~~~~我玩左咁多年,都係第一次遇到一個服務質數係零的囡囡……但我沒有失望,因為也可以好好的睡一教﹗

係咁e講下間場
間場有分a b 牌 258 同369 (但唔知點分)
之華士 好似7百幾 ~~~~買二送一
最特別嘅係男dj ,帥哥啊~~~~~服務態度一流,醒目,我地玩得特別開心﹗(已他的質數,其實可以去做鴨仔)

升級  22.96%

二星會員

嘩~~~真係橙囉c兄
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  7.83%

三星會員

真係慘痛的經歷.............!

升級  30.75%

三星會員

零服務囡囡 真係人神共憤!

升級  72.83%

三星會員

So unlucky~~~ Good luck next time!!

K女, 最緊要係玩得

升級  78.58%

三星會員

如果要番本來陪我果個應該會好開心~~

升級  78.58%

三星會員

岩岩睇完主席既報告﹗
本人覺得服務一流~~~由其個男dj ~~招呼一流﹗
可能係主席心情不好啊~~~~
明天再去多次~~~~yeah~~~

升級  59.33%

三星會員