winning11

查看: 4233|回復: 7

個D「黑鬼」真係又CHEAP又賤

升級  45.33%

三星會員

噚晚準備返落HK,經過羅湖村附近,去到一間正經嘅髮廊洗頭,後來上樓按摩。同個件髮廊妹(阿萍)傾偈嘅時候,咁我好奇咁問:

「點解村口外面咁多黑鬼行來行去?」
「有冇試過同個啲黑鬼洗頭或者按摩?」

當我一講到個D「黑鬼」嘅時候,個件髮廊妹就扯晒火,爆粗話好X憎個D「黑鬼」入嚟幫襯,咁我就繼續問佢究竟點解會有咁大反應~~~

聽佢所講,個D「黑鬼」十居其九都係嚟「去Happy」或者「打飛機」,而最大嘅問題係個D「黑鬼」懵X盛盛,唔識分「正」或「邪」,以為村裡面間間髮廊都係「雞竇」有嘢搞,當正所有女人都係「雞」咁樣,而佢曾經試過以下嘅遭遇:

話說某日有條「黑鬼」入嚟洗頭,然後(用半鹹淡嘅粵語)指明要老闆娘(阿萍話當時老闆娘著咗件低胸衫)上樓同佢按摩,老闆娘講明剩係負責收錢,呢條死「黑鬼」就戇狗狗咁坐X咗晌度,又唔畀錢埋單又賴死唔走咁樣。

隔咗一陣,呢條死「黑鬼」又走去門口問D髮廊妹「ML要幾錢?」人哋同佢講到明係正經嘅髮廊唔做個D嘢,呢條死「黑鬼」就攞個銀包SHOW晒D錢出嚟,仲要做埋ML嘅手勢,擾攘咗一輪之後都冇髮廊妹睬佢。

終於,呢條死「黑鬼」就死死哋氣MARK咗阿萍上樓按摩。咁阿萍都唔多願意,無奈畀老闆娘係咁催佢快D上樓,而阿萍都算醒目,提議搵多個「姊妹」一齊上去「雙飛」兼且有個照應,以防呢條死「黑鬼」晌房裡面亂嚟,但係呢條死「黑鬼」好X孤寒,點都唔肯玩「雙飛」,阿萍惟有一個人去應付。

正如阿萍所料,呢條死「黑鬼」一瞓落床,就即刻對阿萍摸手摸腳,搞到阿萍要左閃右避。豈料呢條死「黑鬼」都係唔心息,摸完大髀又摸PATPAT,半路中途竟然仲想強行伸隻手入去摷阿萍個波。

阿萍忍無可忍惟有大大聲SAY NO,按按下個條死「黑鬼」又捉住阿萍隻手嚟摸(隔住條褲)自己碌嘢,仲想攬熊抱阿萍嚟嘴返兩啖,而阿萍就死都唔肯就範。

呢條死「黑鬼」冇X晒癮,按唔夠一粒鐘就走。本來一粒鐘收¥30、兩粒鐘收¥50,殊不知呢條死「黑鬼」衰X到同老闆娘計時間嚟畀錢,話只係按咗40分鐘,即係(¥30 ÷ 60分鐘 X 40分鐘)咁計,只肯畀¥20埋單。

擾擾攘攘一番之後,老闆娘為咗息事寧人,惟有收咗¥20就算,然後叫呢條死「黑鬼」快D走。

講開又講,我對個D黑種人(包括南亞裔個D)本來都已經冇乜嘢好感,噚晚阿萍同我講完呢件事之後,我更加覺得個D黑種人根本係垃圾兼渣滓!

升級  42.17%

三星會員

每個地方,每一種人都有好與唔好!
好野,你係得既!

升級  51.11%

二星會員

不是全部黑人都是這樣的…請不要種族歧視…

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
種族歧視太過份啦,唔通傷港人是高級啲架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  17.25%

三星會員

只怕就算真係做雞的囡囡,都唔肯做佢生意,係人都知黑鬼條 "九" ,長到條警棍咁,真係除咗女黑鬼自己人之外,都幾難有囡食得落

升級  34.33%

三星會員

原帖由 肥笨蛋 於 2007-10-19 12:51 PM 發表
只怕就算真係做雞的囡囡,都唔肯做佢生意,係人都知黑鬼條 "九" ,長到條警棍咁,真係除咗女黑鬼自己人之外,都幾難有囡食得落
...

仲有仲有...賓妹同泰妹都食得落架!

升級  93.5%

三星會員

我諗係唔同文化啫!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

咁大家知唔知邊樹有烏雞食,
我想幫佢報仇, 扑濕d烏雞.