winning11

查看: 5676|回復: 2

[至 尊] [練習報告]【至尊】無得瞓之旅

升級  48.52%

二星會員

星期三那天晚上到澳門遊玩,由於澳門場一來無咁好玩,二來價錢比起祖國實在不太化算,所以近幾年都真係好少去,回想以前經常到澳門賭錢及桑拿,收工去賭完都可能成3點幾,有時仲4-5點天光咁滯,咁去24小時桑拿食埋早餐都仲得.

對上一次去都係一年前,今年再去真係講一句澳門d場真係唔憂做,以前12點後,係休息室真係搵個位坐下都難,而家好多間場都無咩人,咁星期三晚我就去咗至尊,呢間場都好耐無去,之前最記得d拉面好好食,而且d囡比較穩陣,咁落去到,係休息室食埋野,自從佢轉晒d外勞之後對澳門桑拿場嘅休食已經唔再期望,求其飽肚就算,咁食飽入房喇,可能我真係太耐無黎,唔知佢將個睡眠區轉埋做娛樂場,真係入房果一下先知,咁都入咗場無計,做完諗住瞓,點知瞓一陣有人拍門話要出去瞓,我話果時都4點幾喇喎,出面咁嘈點瞓,佢就''E E 我我''咁係咁要我出去.出到去見到後面第二排D位果果滿左7成,但前排都坐左4-5個唔係講廣東話嘅人.我去休息室果主任位到問下有無計搵間房瞓下喇,果個應該都唔係中國人似賓仔嘅忍樣.本來都唔想用咁嘅形容詞,但佢D態度係9幾年香港嘅桑拿場都唔會有佢咁差嘅態度,佢就咁講;;無喎,要係大廳瞓喎'' ''比得你入房我咪要比埋呢D人,佢地頭先都問過'' 咁我就問係咪加錢先得,佢就講''你瞓到幾點呀'' 我回答都係早上12點前走.佢就話''咁收你2舊喇,比你瞓到一點'' 我果時O晒咀,真係好想當面多忍謝你,比我瞓到一點添.我就問佢大佬你自己都睇得休息室唔少人而且你果廳唔係大,真係水吧拎起放低隻杯我都聽到,尾果排又比人瞓晒咁滯,而家4點你有無咁多客仲會黎呀? 佢回呢一句仲串''瞓大廳囉咪唔使錢'' ,咁我果都知道講落去都無用,我曾經試過瞓,但真係瞓唔到,因為佢仲有客唔比熄燈,而且我覺得好似有野咬,最忍仆街d大陸佬睇電視仲要開到好大聲,係我身邊瞓嘅幾個都典黎典去我諗都瞓得唔好,可能根本醒住咁瞓,捱左半粒鐘頂唔順,即時涼都唔沖埋單走人,我之後去咗波士淨水,雖然要比268,仲係瞓睡眠區,但畢竟呢間場由舊時大富豪玩起,到有班人走去開波士都KEEP住有去.就算情況點差都唔會比人咁串先.

係至尊時,我睇到果條忍樣同客講野都係國語加英文,無咩人講廣東話,其實我都想問下而家係咪好少香港人去至尊?澳門場而家我真係好少去,但未去到比千幾蚊買個套票去到做完想出黎瞓要搞到瞓大廳,仲要好似自己要求過份咁,如果你間場好爆我真係無咩野講,早嘅你有客要入房都無計,凌晨4點仲留番D房黎做咩?仲要受氣到比你一句無錢咪瞓大廳,無錢我就唔黎係屋企打飛機喇,特登無錢都過黎澳門比你串咩,可能而家香港人係澳門都唔係主力,消費力又不高,所以連D其他外族都睇唔起,寧願唔使你再黎,好多人都好似我咁好少過澳門,但如果有機會好耐無去過想去行下而且又鐘意係D場到瞓埋嘅,真係去番D大場好過,

可能係我無知,太耐無去,唔知而家D規矩,但我問番好多曾經成日去澳門嘅人都未聽過類似事件,今次呢件事當買個教瞓,或者好似番大陸咁入場前問定過夜要幾多個鐘咁問定過夜點安排,幸好澳門已經放棄左,上星期六即係九月五日至尊都有司警入房拍門查証,如果又唔係特別安全,又唔平,咁我仲去黎做咩?

升級  3.75%

三星會員

SF,不过唔知楼主你写呢D有咩意思

升級  70%

二星會員

c hing so bad lucky