winning11

查看: 6512|回復: 6

[lonnew911] 初試騰Faye電訊盈科號妹

升級  2.83%

三星會員

龍New仔第一擊~初試騰Faye "電訊盈科"號妹

所謂上得(科)林多,終要出(發). 港式168wor, 一於就獻出我的第一次邪仔喇.重要出埋包包先得.

好,地點就係國貿西武<--就腳. 上樓,真係嘩一聲叫左出來,心唸這就是大堂?很似指壓wor.......算數,沖涼先喇,地方一般就唔講喇,叫做有熱水gum lor.

好好,出大廳先,
經理仔過來問我龍New仔:新來架?
我話係,有乜玩先?
經理仔:有全套,VIP.....等,當然重有我的目標'港式'
我:就港式喇,不過我按腳先.....因為食咗飯無耐
經理仔:OK!
按腳過程..........
.........
......
....
..
.
好入房lu~(有經理仔陪同)
先來個%^,白色冬季套裝,樣OK嫁但睇落波仔就真係細左D喇, NEXT
再來就係電訊盈科喇, 夏季吊帶,有溝,就入閘喇.
電:推油先定按先呀?
我:我幾分鐘貨仔咋)按摩先
電:轉身吧
我就享受喇.....
都有講下,有笑下....
推推下到PatPat,手法都好一般下(New仔的New感覺,不能作準),而且又咁快去腳,算喇,小弟不才,無經驗-->就只有這些?? 師兄們還有其他的嗎?
好野,轉身喇.
又吹下水,跟住'電訊盈科'就隔住我條褲搞下我'爸打'喇,跟住我又化身問題New仔喇.
我:俄上韻衣沙,港式的客人是不是都會手多多嫁呢? -----註小弟一路都好規矩嫁~
電:都有嫁(笑笑的樣子)
我:那你不喜歡嗎?
電:都習慣了...
我:那你可以脫衣服嗎?------因為之前有師兄話會除的
電:不除的,除了開大之外..
我:哦.....--------之後我的手就摸下波喇
同時我的褲也脫下來了,我又加一把把個波出來,又唔返抗wor,又搞多陣,我就直頭整跌她兩條吊帶.好野一對大Pink波出來了,搓下又叫她停下(因為我快,好彩她很合作), 一路吹水又停下,咁就快夠鐘喇.OK,出野吧.....搞掂食碗麵.
好,邪骨第一擊,大成功!

評語:
個場就一般喇: 65/100
招呼:70/100
'電訊盈科'都OKge,夠年輕20歲wor,但只在此場做咗十日到,不過龍New仔都收貨ga la,起碼無受氣兼出到野呀.

多謝各位閱讀

升級  2.83%

三星會員

好野終於出到PO屎lu

升級  56.67%

三星會員

破處包膠,支持下先
寫得幾好睇,頂呀!!!

升級  51.83%

三星會員

詳盡包膠
又有趣味性
仲要係處處包膠添
版主真係要唸唸要唔要加分...............................

升級  42.22%

二星會員

VERY GOOD 的第一次啊~~~
下次試下影囡囡相~~^^~~

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
龍New兄,你有幾分鐘都夠用喇,難為我.......得 4.97 秒咋....唔制呀....嗚.....嗚........嗚........
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  27.04%

二星會員

係咪$168連代支......另外想問下各位C兄
而家周圍都話連代支免小費,係咪真係唔使再俾錢機師?