winning11

查看: 1740|回復: 10

聲姿聲卡啦ok,我服左你....

升級  34.33%

三星會員

今晚一共5人,殺上長安,本來想去洗白白,但其中一個團友建議去卡啦ok,於是在少數服從多數的情況下,改航去ok,但去邊呢?
打電話問功課,經高人指點,去左呢間位於長安的ok.
高人在收線時留低一句說話,就係揀左囡囡之後,當大家warm up左一陣,記住叫囡囡去拎膠袋....拎膠袋做乜??佢話唔好問咁多,
到時你咪知囉...挑,扮神秘,好,唔問就唔問,巴之閉.....
話咁快就抵達現場,場面都算ok,可能我地早到,現場不算好多客,到達之前,高人已為我們訂左房,房間都算ok,裝修都幾好,音響ok喇....
推門入黎係一個男主任,一坐低,又揸手,又派片,又話阿乜哥已經關照左,搵多d好野比我地咁9 up....
可能時間早,第一輪d囡囡都唔錯,有大有細,乜款都有....眾團友在第二round已經揀左心頭好,9 up主任叫我地玩得開心d,
轉頭入黎同我地劈過咁話.....
等我形容吓d囡囡既衣著,出面件長衫係薄紗黎既,上身真空,下身一條under.有錢冇錢,冇理由會走雞.當大家warm up左一輪之後,
突然想起高人叫囡囡去拎膠袋....好,於是我就扮熟行,叫我身邊既囡囡仲唔去拎膠袋?囡囡接到呢個訊息,全部即刻起身話...哦!
拎乜Q膠袋呢,當囡囡全部返黎之後,迷底解開了.......
當囡囡返晒黎,坐低....跟住就除左條under,原來佢地去拎膠袋係放under咁意思,頂....邊條茂利想出黎架.
冇左條under,眾團友已經淫威出現,個個扮晒差人,上摷下又摷.... 兩個字,離譜.不過又幾過癮.
咁仲未夠去得盡,當音樂一起,d囡囡叫我地同佢地一齊跳舞,好,跳咪跳囉....
當我們一行5人起身準備"un"既時候,5條囡囡第一時間連僅存的薄紗都除埋,係咁5條囡囡就咁除清光係大家面前狂跳.....
真係一個服字.....
今晚大家都好high....好high.....好耐未試過係ok咁happy.
埋單,唔算貴,唔計囡囡錢,一共人仔1,100
DJ醒佢兩舊,囡囡一Q收500,如果唔去馬,收兩舊....
當大家回程的時候,不約而同說,下個星期要再戰呢個場,仲話要每人要MARK兩個囡囡....好..好....好........

升級  93.5%

三星會員

聽落有啲似台灣佬嘅玩法!!!不過我就未試過!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  93.5%

三星會員

不過都唔使攞膠袋呀!都玩都咁淫亂咯!啲un玩到周圍掉㗎啦!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  6.67%

一星會員

不衛生嘛

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 7-siu 於 2007-11-20 19:03 發表
最初去時,D 囡好似從小人國出來的,是穿水手裝的。但大多數都比較矮!上星期去,囡囡的質素好了很多!不過,囡囡的心理指數還是未教得很好! ...

老友,你試過喇,囡囡真是咁差呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  81%

三星會員

CA 好似就快好玩過 CP喎!!!

升級  30.75%

三星會員

D埸好似興玩鬥早,遲早飲完下午茶就要去揾定女女啦!

升級  10%

一星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-11-20 10:17 PM 發表
老友,你試過喇,囡囡真是咁差呀

上星期六,我就是在囡囡侍浴後,上了床之後,把囡囡趕走了!

又唔俾咀,又唔識吹!

升級  93.5%

三星會員

唔俾咀,唔識吹唔緊要!最憎就係成晚吹話要早走!挑!講真出得嚟撈唔係"拱"吓話?

升級  93.5%

三星會員

講真小弟試過一次亦係為一一次喺常平揾囡陪過夜就係咁話做第二次...做做做...死啦妳我都未回得切氣......!

升級  29.63%

二星會員

I want to go next week.