winning11

查看: 7862|回復: 9

[david84hk報告] 4日11Q之旅 (有圖)

升級  24%

三星會員

13號係某台約左4個師兄係免稅店集合,去到沙灣19:45,首先搵囡囡先,睇左幾轉先搵到件似樣既囡,跟住大圍玩骰盅,十五二十,抽下囡囡水咁.....
玩到十二點幾,有兩個師兄唔過夜,走去按摩過夜.而我同另外兩位師兄帶埋條囡走去樟樹布既鐵竇過夜(師兄介紹).埋單酒水每人150蚊,仲有酒水送,抵到極.瞓到十一點左右,我同兩位師兄係羅湖口岸解散,繼續我自己獨嫖行程.

坐和諧號去東莞火車站,一點鐘左右,好早,於是步行行去昨晚師兄所介紹既SN場(景湖灣),那裡分A牌(RMB438),B牌(RMB358),部長(RMB488),無記錯的話.睇左4,5轉,先有心水,要前一轉B牌囡囡,服務同我之前所去既SN差不多.完了比左錢,步行行去鴉蘭果頭食個TEA先,打比相熟媽咪係茶記一路食一路等,個媽咪話介紹件客家妹比我WOR,佢帶左我去佢個竇,邊個囡囡係客家妹,眼前一亮,素顏LOOK,我至愛.先比一舊水比媽咪,由於時間仲早,帶左條囡去鴉濤開間房,108蚊,抵! 係間房休息到6,7點,去鴉蘭KTV玩,啤酒8蚊枝,每個鐘38蚊,叫左碟炒飯食,埋單唔使300蚊.之後返去鴉濤ZZZZZ

瞓到第二朝,頭仲赤,食個飯,走去加州紅網吧消磨時間,上討論區睇下有無人JOIN,上左兩個幾鐘10蚊都唔使.打比媽咪有無好野介紹,佢話依件包你正過昨晚果件,佢帶左條囡入黎網吧比我睇,扑鎚成交,廣東妹.之後再去鴉濤開房休息,計畫今晚去邊庶玩.我上到床休息,條囡幫我按摩,睇唔出佢按得那麼好,按按下摩,我手多多抽佢水,撻出佢慾火,三十秒都無,除能哂衫.我玩咁多次倉囡,依條囡最好服務,自動波,吹到好響但又唔爆,爽死.跟住開波執佢一劑.之後去左'金港'食晚飯.突然我決定左去天鵝湖俱樂部玩.D經理又送酒比我.玩到12點,1點,返去繼續床上戰.

瞓到第二朝,退左房,同佢逛左一陣街,好有女友FEEL.之後坐火車返去深圳.玩左兩日常平,有點悶,再戰沙灣,到沙灣兩點幾.上K房途中,有條囡跟到實一實,睇真D,OK,同佢玩一陣先.一個鐘後,媽咪再帶D囡入黎比我,條囡話'坐我啦,坐我啦',我話'你贏左我大話骰三盤兩勝未比你留低',但條囡連輸兩鋪,我話'唔好意思,下位' 到第二位囡囡,佢贏左我,仲一口氣飲哂成枝酒,有得留低.玩到7點幾,放一條囡走,捉一條上房.之後落番K房繼續玩.條囡我放佢走,搵過件過夜.玩到十點幾埋單開房過夜.到第二朝早,我有點事,要回港搞點重要野,放條囡走.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

升級  24%

三星會員

4日使左6-7千人仔~~~~~

升級  2.59%

二星會員

good report total how much??

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

我看一看:条四眼妹係咪嗰个客家妹!?
WET 仔 == 單拖探險家

升級  24%

三星會員

全中,師兄~~~~~

升級  45.19%

二星會員

師兄一定是好有米之人也

升級  6.67%

一星會員

THX 好正 @_@ 想去

升級  59.33%

三星會員