winning11

查看: 5045|回復: 9

嫖客 . 妓師 . 朋友

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
各位覺得嫖客同妓師有冇可能做朋友呢?

睇完呢個打支支故事,請各位可以討輪?

上星期六,我和一班很久不見?老友去?金光華 5 樓,各位都知本蚯蚓是唔飲酒?,所以
我同平時一樣,兩,三點就會從朋友眼中消失

我消失?之后,行?去人民南路,睇?應該去邊好,有四個選擇

一,  " 海 x "   一直高居本蚯蚓黑名單榜首位置,歷時兩年之久,out

二,  " 金 x "   我愛人勝哥?主場,應該冇問題,不過性趣不大,又out

三,  " 紅 xx 林 "    都應該冇問題,因為好似同 " 紅 x 林  "是同一個老細,不過因為我去過 " 紅 x 林 " 太多,所以都 out

四,  " 益 x 堂 "   其實我講咁多廢話是想玩??,因為我一早決定去呢度, yeah!!!

首先第一步沖涼,浴室一般,其他設施都好似比較簡單,唔鳩理喇,入房

不到一會姐姐來了,戰能分析如下

樣貌:  [可以接受,不過最好唔好啦] 個種

身材:  本網站首席食家 " 蔡 十一 籣 " 一定滿意,即是點?   咪即是大囉,仲問,睇啦

服務:  冇咩驚喜,又冇咩特別,不過不失,講真,使個百零蚊,仲想點呀,你估大爺咩

終身編號:  冇問, sorry 大佬們

在這收費的一個多鐘頭裹,我和呢位叫小 x 子?姐姐,好像有說不完的話題,不過大多數都是講佢個港仔男友,
佢話佢同港仔男仔冷戰,大家有一個月冇搵對方,而我好似做?和事佬咁,一路叫佢同男友好番,而佢竟然覺得
我是一個好人,佢應該唔知我正努力緊?  B B 身上學習做一個賤人,如果唔是,佢一定唔會咁講

由於我星期日仲要開工,做完服務之后我就訓喇,而姐姐佢例牌問我幾點起身,我就話六點半,當時已經四點

到?六點半,姐姐佢竟然走?叫醒我,佢話驚我唔知醒,感動

之后我地交換了電話,我走后,姐姐發了信息過來

通常姐姐們想攪沉我地呢?死港燦,都會話 " 好想你 " , " 好愛你 " 等,而佢是話 " 痕介先因色你 ",真是聞所未聞

不過小蚯是唔會打比佢?,我只是同想大家分享??,不喜者,可仕小

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 samnshir 於 2007-12-10 19:22 發表
oic.................

是你呀,灌水哥哥
今日又要你開工,真是辛苦晒

升級  54%

三星會員

都係過眼云???唧,祖國每日都有咁多新鮮?女女出產,好快你就會唔記得?佢

升級  74.81%

二星會員

做?朋友又如何!
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  88.58%

三星會員

傻豬 , 唔做下朋友 , 又點會知佢身邊朋友有無好野呢....

升級  70.25%

三星會員

花花..我甯原同D女女做刀唔同你做…………..朋友架
吾辈读书之人,看帖焉能不回?  
好贴就要气沉丹田,力贯头顶用力一顶

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 kgb911 於 2007-12-11 15:41 發表
花花..我甯原同D女女做刀唔同你做…………..朋友架

我想同你做愛人喎

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

又係你,你一個禮拜玩?幾晚呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  8.52%

二星會員

很高興認識妳................D毛主席

升級  93.5%

三星會員

你冇搞佢!所以佢有?唔高興!其實係咪話佢好9興識到你呀?(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"