winning11

查看: 7827|回復: 5

福田區 八卦一路 熙龍閣 / 骨

升級  30.67%

三星會員

地點 : 福田區 八卦嶺 八卦一路 617 棟 三樓 , 即 世紀華源酒店斜對面

後台 : 不詳

前門 : 好不顯眼 , 但在外街已有大招牌 , 應不難找

LOCKER : LOCKER 傳統式 , 仍用鎖匙 , 環境也 OK

??房 : 8 格 , 水力夠 , ??液 / 洗頭水 ... 全是名牌 ... 是正貨 ( 真要讚 )

水池 : 一個 , 非大那隻 ( 我冇用過 )

大堂 : 應可容 24 人 , 好易爆

座椅 : 好坐 , 不設涸人電視

場內好多 update 東週 , 壹週 , 消磨時間不錯

大堂項目 : ?元 起

房間 :
兩層樓 , SIZE 麻麻地大 , 也叫衛生

睡眠區 : 未了解 , 應該冇

技師 : 手藝高超 , 頭 PART 正正經經 , 推背好 PRO
反身集中火力推前列線 , 推到我高潮?起 , 從未如此 high , 比邪骨場更過癮
未到小棒棒 , 已推至 KO , 真失敗

埋單
中式 178 + 10% + 100 小費 = 296 元

接送 : 沒有

簡評 : 此場已知很久 , 也是第一次去 , 剛到附近印刷廠做事 , 順道去試試
很多場D所謂前列線保健 , 也是從這場偷師 , 我認識好多大場老總 , 也來玩
此場客源也是做深圳商家多 , 沒有太多花巧 , 以實實際際對客
休息室連價目表也沒有 , 應該做熟客都夠
我叫入房 , 也不會問你做乜式 ( 好似只得中式 ) , 叫我等兩分鐘 , 便安排入房 , 技師亦在房內恭候 , 全程好 PRO , 近似 香港 老尖 場的經營手法
我一早已聽聞她們玩前列線玩到出神入化 , 估不到真正體驗才知那?利害
我會再去 !!!
PS : 此場非羅湖區那些快餐式飛機場 , 所以不要寄望有好多靚技師 , 也不要寄望可向技師任摸 ( 根本沒有機會 , 因玩前列線 , 一定坐床尾 )

附近有八卦路食街 , 不失為一好去處
出名食店 : 勝記 , 蘇武牧羊 , 小肥羊 ( 裝修近尾聲 , 就開 )

此場類別 : 正 與 邪 ( 正 .... 有女賓 )

★評 ( 5 ★ 為 最高 ) : ★★★

師弟 / 骨簡評完

升級  96.08%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-12-28 11:43 AM 發表
得都諗緊係唔係同一間....
下次過去試下得!   

係唔係帶埋我去呀??
我想搵個技師同我CHECK?前列腺。。。。

升級  30.67%

三星會員

原帖由 財權 於 2007-12-28 08:32 PM 發表
師弟好耐無出報告,推一推先!

在大陸入唔到 w11 呀 , 所以少上來

升級  45.67%

三星會員

thanks !! would try

升級  53.33%

一星會員

It sounds good but how to go there?  

升級  50.37%

二星會員

連女賓都有?? 那女賓那邊都有得做非碟啊??