winning11

查看: 5800|回復: 4

今年最後的一餐 --->夏蕙姨介紹 --->江西醉雞

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

今年周身病, 但為左慶祝今年應該唔死得, 特別去食番餐好野,
本來諗住搵永勝哥哥一齊去, 點知條蛋散臨時話要幫老虎整車唔黎得!!
算, 唯有做一水獨行俠!!

食完羊腩煲成身慶, 咁梗係要下火啦!!
咪去搵夏蕙姨羅, 普通68, VIP108
我問108係咪乜都包, 佢話只係包硬件, 其他要同廚師傾!!

Look Look 先, 硬件麻麻, 算, 我都諗住要整污糟你!!
咪叫 20分鐘先好叫廚師入黎, 費時我?中$!!
呢段時間咪爆石, 洗頭洗白白......
20分鐘之後佢真係好準時再入黎, 重問飲乜
我話飲茶得啦, 你宜家快d搵廚師比我整野食啦!!!

又過左10分鐘, 廚師入黎啦,
佢WingWing地, 但好好笑容問arm 5 arm食醉雞!!!
我見真係好雞播, 重好有You-me-go風味, 一於就佢啦!!

頭盤問我食背定食腳, 我話除你啦,
佢真係1D時間都5?, 即刻比我食腳,
不過真係冇力, 淨係重要地方掃掃下,
一邊掃佢一邊傾偈,
佢話arm arm去完D fan 既 birthday party,
飲左2杯所以Wing Wing地,

掃掃下佢居然問我去過鞭度地方女遊?
我咪應酬下佢答下話.....中國,美國,泰國,英國, 法國, 奧地利.......煩帶光!!!
一講到煩帶光, 佢居然好有求學態度問我係鞭黎??
我又居然膚顯咁答佢, 話遲d帶你去啦......
我又繼續數國家地理名.....澳洲, 澳門.....
好多你5色+la.....比如話....Botswana....
呢個時候....佢竟然問我.....去過夏威夷未?

佢咁問我就得佢Wing唔晒,
咪一於叫佢上主菜la.....

嘩, 主菜醉雞黎啦, 真係搶韁播,
但, 我地有好多障礙物播,
要清除呢d障礙物都要一定時間,
咪一於提2佢用慢火煎醉雞,
我話不如企係度食,
呢個食法特別D,
但好有當年同女朋係屋企佢後樓梯 feel.....

佢又居然同意播,
咁咪大家互摷羅,
我發覺我真係唔好耐性,
arm arm 拆左bar的障礙物就好想食佢,
呢個時候緊係搵雨衣入水簾洞啦,
但又唔覺係有準備喎,
5通佢想5用雨衣,
但我今年重未想淋濕有病播,
咪問佢有冇雨衣啦,
佢話係床上羅!!!

早知我就5玩後樓梯feel la!!!

5洗驚, 我身體好技術高,
一於抱住佢向後翻, arm arm 跌落床上,
哈, 雨衣咪係隔離羅!!!

但5g係米跌1跌, 小弟居然有d軟,
咪叫佢吹下啦, 佢居然話5色,
唉, 咁咪叫佢錫我 lingling羅,
我都好快起番啦,
然後佢由廚師轉行做騎師
好快就冇氣話唔掂
跟住個騎師空缺就由我做

唉...大長途....好?氣,
唯有中途下馬食隻蟹
再唔騎馬而變左騎狗,

我呢個時候想起佢問我....煩帶光係鞭黎??
好.....傳教士話你G....宜家黎啦!!!

事後.....散晒

佢居然話.....好肚餓.....好想食炒米粉,
問我可唔可以食請佢食,
佢咪打電話叫外賣仔,
順便叫凍○tea.....呢杯野....好似本來係我quota

事後抄牌
先G呢餐醉雞產地來源係江西

湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你個咸濕仔???食醉雞!!!

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

條女相頭唔錯但依師兄所言服務真係麻麻啦!

升級  87.17%

三星會員

very good last order

升級  23.33%

二星會員

呢個包膠好正!