winning11

查看: 4047|回復: 3

[飛花亂愁腸] 硬過亞畢的收費

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
新年快樂,由於本蚯蚓冇冬眠,所以新一年第一次出動

昨晚先去 " 黃後公路 " 玩?一陣,五點左右,根據球例,本蚯蚓會先行告退

我..........再一次............從朋友眼中.........消失

由於早幾日?報紙上見到 " 金 X " 新裝修重開,今次決定故地重遊

久違兩年.......

果然,新裝修真的冇話可說,硬件唔使講,軟件就要睇過至知是咪同以前差唔多呢

而我身為曹六俠個仔,梗是要問?間場?負責人收費如何

分三種----" 金 X 式 " @^* , 泰式 !#* ,不過我聽?兩個之后,就決定做 " 金 X 式 "

今時今日?一個充滿油鑊?城市,好多都是百零蚊起個機,點解呢間場仲可以企?呢個價位呢

好對唔往,我探索唔到........

應該是間場最細?一間房,可能同小蚯一樣咁細,所以好好訓

理單后,前?送上一張貴賓卡

有?呢張貴賓卡,本蚯蚓以后就是貴賓喇

哈哈哈哈哈哈哈哈

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  93.5%

三星會員

好似幾好咁喎!!!?技師得唔得呀?(^o^)
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  59.63%

二星會員

有貴賓卡後, 有什麼?數呢?

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

金x,即係邊到呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。