winning11

查看: 14579|回復: 5

[馬榮成報告] 樟木頭偷拍老翻孫燕 (有圖)

升級  45.33%

三星會員

成日睇168講咩樟木頭小雅,今個星期日,我終於趁得閒,鼓起勇氣上去搵佢。真係要鼓起勇氣o架,因為東莞常平我就成日去,但講到樟木頭,我真係完全未去過,仲要我一個人喎,咁你話嘞,係咪要勇字當頭先?

深圳羅湖關出嚟,買個包就坐上和諧號,二十分鐘就到ZMT,因為之前打咗電話,所以小雅非常準確地喺車站等我,無車坐?係呀,佢話間場(「恆美」)好近,坐車左轉右轉反而仲煩,OK,我信妳。講番小雅吖,細細粒,眉清目秀,都幾OK,一邊行,佢就問我姓咩呀,做咩呀,點識得搵佢呀,之類,真係幾分鐘就到場啦!嗱,間場我唔敢講係金碧輝煌,但企企理理又夠大,小雅話星期日人唔算多,可能做唔到T台選妃,我話無問題,我目標明確,淨係要66,呀翻版孫燕之,小雅笑晒口話知道啦,幫我留咗,不過諗住俾多啲女我昅下啫。我攬住佢條腰,好認真咁同小雅講:「我份人好專一,咪講咁多,即刻叫66嚟服侍我啦!」

見到66,老實講睇勻前後都唔多似孫燕之,不過都可以食用嘅,一場上到嚟,開飯啦喂!詳情我就唔講嘞,服務範圍就包括:
.入房先吹爆(過膠)一鑊啦!(蝕呀,我居然捱唔到五分鐘)
.艷舞!
.水床波推。(佢呢part做得好呀,佢對波又尖又挺,俾佢辣落個pat pat度,感覺真係high到無倫,我好衝動呀,咪轉身揸佢對波囉,呢個淫娃,笑到架架聲,一陣一於插爆妳!)
.上床,嘩,又爆炸糖、又電棒妳想點呀?
.毒龍鑽做得唔錯,有心機過常平啲女好多!
.呢part環保吹,好彩我已經無咁敏感,頂得住!
.最後扛到佢對腳上膊頭再瘋狂抽插,十秒猛衝之後,成功體爆!
.做完晒唔好以為玩完,仲有三十分鐘,大家攬住(光豬o架)傾咗陣佢又搓我碌嘢,搓下搓下又硬番,不過身心俱疲唔係好想郁,再吹爆一次啦,唔該。

五百五十蚊全包玩足一百三十分鐘,返到香港條賓周直情幾日都唔想郁,我諗,一定有下次囉!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  14.52%

四星級會員

zmt好像有c兄去了

升級  69.25%

三星會員

好似幾正喎

升級  47.58%

三星會員

有相有電話,多謝播,一於去卜佢啦。

升級  30%

一星會員

should be nice place

升級  2.83%

三星會員

yeah yeah, so great