winning11

查看: 4833|回復: 4

[飛花亂愁腸] 初到崗夏

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
日前,我和朋友在方向村食飯,在飯店裹見到一名白髮依稀,外表欺文的老年港人

約 65 歲,和一名內地年青女子約 20 歲食飯,打情?肖,此刻我心想,若干年后,以

我爹爹玩世不恭,有食唔食?性格,他會這樣子嗎?

其實我不是怕女孩子傷他的心,我只是怕他的財產給女孩子騙了,那我做了這麼

多年乖仔豈不是白費,到最后不能接收爹爹?身家,想到這裹,我真的很害怕

爹,請你不要再做令孩兒擔心的事了,早點收心養性,成家立室吧

飯后,便坐地鐵到目的地 " 景 x ",入到浴室,地方唔錯,落加仔服務都唔錯,再到大

廳,輕挑部長就問我地要唔要貴賓房,好,就試他一試吧

果然,酒店房真是冇?好講,一流

選妃,兩轉共六人,冇一個合格,算,就搵一個波大小小?,先沖涼,侍浴 ok ,不過冇水

中?,我朋友就有,上床,又是一堆無聊玩意,什麼十指彈琴,全身慢遊,說真,小蚯不是

對囡囡有意見,只是我不喜歡這種玩意,和任何囡囡,任何地方無關

吹奏,技巧唔錯,但沒有深入淺出,不到一會,小蚯就用哀求?語氣對姐姐說:

" 我頂不往,要出來喇,你放過我好不? "

憐憫之心人皆有之,姐姐心一軟,就立刻坐到我身上來,片刻間,一切已經解決,至於吹

?幾耐,同理小?幾耐,我就唔 x 講喇,費 x 時你地又笑 x 我, 哼 !!!!!

收費 %*) ,價錢尚可,地方就腳,是一片搖滾?好地方

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2008-1-10 00:16 發表

我edit完你又edit過...

玩??嘛,唔該 B B

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  56.67%

三星會員

呢間場既vip房,其實係唔錯既,我有個同事試過都話ok,你有無剪coupon去呀?平五十蚊喎

升級  61.85%

二星會員

你爹爹養你咋~~ 妳個濕九廿歲既女要食自己架啦~~ (日日食面包都養到你肥肥白白...都算係... 盡父義囉~呵~)
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  25.19%

二星會員

快D呀, 大家都好心急呀