winning11

查看: 8032|回復: 7

[飛花亂愁腸] 悲劇再現 - 9 哥亞十要負責

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
今晨,本港再度發生家長獨留子女在家個案,案中事主肥 x 蚯(2 x 歲),外表俊郎非常,

不過智障,充血前兩吋,充血后兩吋零一cm,根據網友透露,事主父親肥 x ,生性風流,好

色,著名三級片演員,現從事藥物賣買工作,曾把一種藥物 " 淫賤不能移 " ,賣到深入民

心,人所共之,是真正?藥房大亨,估計身家同精子一樣,以億計算,由於事主父親經常

往返國內,沉醉在溫柔中,至使該名智障青年獨留在家,青年無所事事,只好上網,不幸

誤入 w11 成人貼圖區,此乃凶險之地,內有大量由 9 哥同亞十張貼,令人坐立不安?

照片,青年看后,心頭一湧,本想解開褲頭,自行解決,思前想后,青年想起本網站偉大思

想家 " 鋤小勝 " 常言道 " 自己打不如比人打 " ,最終青年決定北上解決

香港是一個文明社會,多年前,曾發生一名智障少年自行過關,引起軒然大波,想不到,

悲劇今日再度發生, x 蚯雖俊郎,但一眼就能看出,他是弱智的,俊郎而弱智的 x 蚯,過

關時,並沒有引起關員注意,順利過度,最后,青年坐上一列開往春天的地鐵,前往解放

之地,消失於一片美麗哀愁的人海中.....

由於青年己經過關,我地?攝制隊只好等他回來,再作現場報導

多個小時后.........

此刻,在羅湖口岸,正有大批市民等待有 " 庇護工場的黎明 " ?事主回來,徐了幾名少

女外,仲有圍數過千? c 9 fans ,終於,成仁之路第一男主角通過了羅湖口岸,回到香港,

現場觀眾立即歡呼,我地?攝制隊立刻對事主進行採訪

記 = 記者      蚯 = x 蚯

" x 蚯呀,呢幾個鐘你去?邊度呀 ? "  記

" 位於國貿站?金 x "  蚯

" 有咩玩呢 "  記

" 打支支咁囉 "  蚯

" 十一哥失蹤幾日,你有咩睇法 ? "  記

" no comment , 十一哥返??啦 "  蚯

" 咁你對於你爹爹?傳聞點睇呀 ? "  記

" no comment , 我都話?唔答呢?問題架喎 "  蚯

" 唔好意思,講番你打支支先,服務如何呀 ? "  記

" 姐姐是 *% 號,外表是金木水火土?土,不過身材好勁,老釘都會叫救命,而且仲好姣,經
   常用妹妹磨我弟弟,仲話下次搵佢又波堆,又夾腸,又呢又路,不過我唔會再食 "  蚯

" 硬件又點呀 ? "  記

" 上次我講過架,不過真是好好生意,我早上十一點多到,要等成半個鐘先有房,經理同落加
   仔都好好招呼,由於我有 vip 卡,打八折,收費是 @#* "  蚯

" 好多謝你接受我地?訪問,星期五記者武神鋒現場報導告一段落,各位請繼續收看本台
   節目 " 智障小蚯喪打 9 哥亞十 " ,再會 "  記

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  50.17%

三星會員

師兄好似幾好玩咁喎

升級  61.85%

二星會員

有冇搞錯呀~~ 你唔係約左我係上水一齊過架咩?? 做咩自己過呀?? 自制新聞?話~~ 我又要上頭條!!!
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  3.17%

三星會員

快點劣順返你老爹啦, 睇在檔藥房份上....
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 大勝 於 2008-1-14 22:02 發表
快點劣順返你老爹啦, 睇在檔藥房份上....

佢認錢唔認我喇,冇良心

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  2.96%

二星會員

飛花亂愁腸文彩也不錯

升級  70.25%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-1-20 04:54 PM 發表
9 哥,你是咪咁對我先,我嬲鳩你

做返個仔樣啦…

到時你只要開到聲..查理多多刀比..

我同你唔係好熟架咋…三唔識七..點比呀??
吾辈读书之人,看帖焉能不回?  
好贴就要气沉丹田,力贯头顶用力一顶

升級  13.33%

二星會員

點都要鼓勵下既,讚呀