winning11

查看: 14909|回復: 5

初試金海潤指壓中心

升級  83.7%

二星會員

星期六接到喬寶寶叫我趕往“金海潤”指壓足浴中心。話有你鍾意嘅“DG式”玩,仲話好多東北嚟嘅靚女添。保證有你feel呀!我話真唔真呀!咁就趕去啦。嚟到,間場系間賓館裏麵趕。所謂嘅休息廳就系房間改成嘎。硬件就一般啦,都系貴賓房。我嚟都第一句就問喬寶寶系埋真系玩“DG式”先。佢話系呀。仲系同以前嘅“新X地”一樣系兩次。咁筍呀!兩野。咁仲講咩。叫個經理帶啲女嚟昅下先。經理帶咗幾件女嚟。嘩!第一輪已經咁有水準啦。唔系睇後面就檢咗個86號。喬寶寶就檢咗個88號就各自入房脩煉。呢件東北妹都覺得幾靚(我個人認為)。
  入到嚟幫我衝涼....吹走一番後就問我第一次出想系衝涼房出亦話系床上出。我話咁系系衝涼房出,講明要“口爆”添。佢冇出聲。繼續吹。吹工都ok。五分鍾左右就俾佢吹爆咗啦。然后就再衝幹淨。洗淨後就叫我上床等佢,等咗陣佢出嚟系我面前抹身...原來咁樣睇到都有一番視覺享受。之後佢開始set陣,兩杯水,一暖一凍。加上佢入房時帶上一杯冰。五洗講都知做咩嘎。仲有“文房四寶”。咁就開始工作。佢叫我拎轉身做咗后面先。佢含住啖水,響我背部齒來齒去。感覺幾正。之後叫我吉高個patpat開始獨龍鑽。先用粟米糖搞我.跟住就用條唎瀨我。其實我覺得獨龍鑽幾好玩嘎。到前面啦,開始錫我全身,仲問我洗唔洗"奶"埋腳趾(我個人覺得對囡囡是一種侮辱,一般同胞我都唔駛佢奶),所以我唔俾佢"奶"我腳趾。之后冰火,佢BJ係唔用套,會不時噴D野入口,消毒卦。之后到戲肉啦......(下刪百字文字過于敏感).完事后大家著了衫還在床上溫馨了一陣,有D女友feel。同囡囡傾偈先知呢到好多東北妹。包括佢自己都系。我個人覺得佢好健談,好開朗。做人應該系咁樣系活得快樂。出房同時見到喬寶寶都出埋房。佢件88號都唔錯呀。買單:$**.原來呢到同“新X 地”有A、B餐分。B餐系:#**/一個鐘。凴161嘅vip卡同coupon可以優惠30蚊。總體:幾好,條女唔錯,有幾條都ok,會再嚟。後記:一連玩咗6日,搞到自己差啲就精盡人亡。仲搞到病咗添!!!

病徴:荷包干硬化、急性發錢寒。

要休息!休息!!!

升級  34.33%

三星會員

條女得唔得真係因人而異咯!
不過個價錢同服務都OK既!  

升級  61.85%

二星會員

掂喎~~ 條女算係咁架啦~
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  4.44%

二星會員