winning11

查看: 15433|回復: 3

[yikhung1964報告]【昇逸】Spa &【水立方】兩日遊

升級  88.15%

二星會員

星期一見股市大跌心情好差,下午於是上星日做個spa,唸住盡快用完張美容卡,日後轉場去水荒或太平洋

,一如以往去js機先搵個鬆腿js, 心水js全部夜班,淨番10個左右揀,冇一個睇得,只好搵個後生,js到 真身比相頭更差,可列入怪獸級別,佢問使唔使用油,我話自備,點知佢話公司兩日前告示自備油要收香薰鬆腿價$79,生意咁差仲乜都加,一於齋按,
都怪條js唔識做,照計69用油推咪得囉,咁樣妳重輕鬆,反正提成都一樣,好耐冇試過齋按,js又按得幾到位,唔用油分別就係褲外捽、碰、hi,搞到little bird經常立正敬禮,js話使唔使入房,無耐實在食唔落,就同佢講房租太貴唔入,佢話公司好離譜房租加咁多,依家好多客都話以後去第二間桑那,我就係即將跳糟其中一個 ,
一個鐘過tips30,跟住上美容部,我問黑衣美容主管話做spa得唔得?佢話特別通融比我做,做個精油足浴及泡浴,介紹個117美容師比我,全程2.5小時,係我有史以來遇過最老正美容c,patpat唔推,大 la下4吋即停,手法又一般般,學藝未精,500幾蚊一d都唔值,最後簽100走人

因為慾火難耐,星期二下午轉戰水方,
沖涼後搵個最後牌角位坐,人太多費事行出去揀js,就輪牌好啦!
反正呢度鬆腿js質數大部分唔錯,5分鐘後js到, 最近骨運真差,水荒居然有隻恐龍而且重係高齡30冇5都有3,本來已經硬崩崩little bird即刻暈低,即刻改做按腳底,好唔容易45分鐘過去tips30,即刻走出去睇機,點個靚女跟住入房等,
水方d按腳房真係唔錯,但點解冇電腦 ,鬆腿js好快就,真身只有4成似,重冇乜肉,個鼻又扁,手法都係好到位,但唔知係咪頭先比恐龍嚇暈little bird,一直都叫唔醒 ,而且對此js又冇乜興趣,佢又唔直接碰棍頭,所以夠鐘tips30即換人,
今次終於搵到個似樣d,雖然瘦d,但一睇就知玩得,同佢講剛才按得一d都冇feel,點知佢一開波就真取中路,little bird即刻嚇醒立即敬禮 ,
見佢咁進取我當然唔客氣使出波龍爪手,但佢只肯比我工衣出面,一有機會就伸手入內偷襲,佢隻手好滑一d死皮都冇,按得好爽,一個鐘好快過去,但仍然只摸到好軟波,但就睇唔到粒lin,此時佢正在替我升空,我話要住粒lin先有感覺,於是一手拉佢入我懷抱係咁摷,當然要出睇乜顏色,可惜係深啡色,有d失望,根據我經驗佢應該生過仔,因為個波好鬆軟,期間佢話屬虎25歲,過程中佢不斷推推拉拉,但最好終於投降,連妹妹都任我魚肉,但就唔比我伸入去 ,
唔知點解捽30分鐘都捽唔出,佢話手好酸,我就話算唔使升空,攬住佢摸到落鐘,雙鐘只可簽100,我故意簽200睇佢反應,佢話唔到,除非簽三個鐘比佢,我話冇咁習慣,叫佢留電話等陣叫佢出cash100,點知佢話簽100就ok,話雙鐘唔使比咁多,下次記得call佢鐘,佢上固定班4:00pm~2:00am,第一次遇到咁唔大咬js,下次一定要申入虎穴

為節省費用買張5000卡,唔要發票,送15個大堂,2個香薰,後來才知唔包加一服務費,真搵笨

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

just airport, no fun !!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  14.52%

四星級會員

我都有同感

升級  53.33%

一星會員

我都未試過.........