winning11

查看: 29496|回復: 18

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 水圍 之 At Seventeen (有圖)

升級  90.92%

三星會員

傍晚  水圍 之 @些芬天(At Seventeen)

日期:星期六

時間:傍晚 六點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 莎莎(十八歲既貴州妹)

上次口爆真係過癮,不過可惜冇好好咁吊佢個閪,唔得...今次一

要返去吊佢一鑊勁嘅至得,哼!

今日公司補返OT鐘比我,叫我放下晝喎,咁我食完Lunch之後,

先坐九蚊巴士去元朗,再轉七蚊小巴去落馬州過境,全程都係十六蚊

咋,去到福田口岸,再Walk過去水圍大家樂,用八達通嘟返個下

午茶餐,食飽晒先至去快餐店,媒人婆一見到我就話:“靚仔,你今日

行運嘞,有個新黎嘅好女仔介紹比你呀!”,我就同佢講:“唔洗嘞,

我要Recall得得呀...”,媒人婆答:“得得冇做啦,我介紹

個仲好嘅女仔比你啦!”,然後就比左條鎖匙我叫我上樓等,我垂頭喪

氣咁上樓,跟住等左一陣,就有人用鎖匙門嘞,度門打開左之後我一睇,

條女都ok喎,皮膚雖然黑左d,不過睇落斯斯文文咁,又夠嫩口,一

d撈味都冇,就吊妳啦!

入到房,我就問條女:“喂,妳叫乜名?幾多歲?係邊度黎架?”,佢

話佢叫“莎莎”,今年十七歲,係貴州黎嘅,

咦...At 些芬天(Seventeen)喎,佢除晒件衫之後,哇...

對波仔彈晒出黎,33c肯定走唔甩呀!兩粒Lins都好啡下,閪毛

都叫做唔算太多咁啦,佢侍浴呢個環節都唔錯架,樣樣都照顧到...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

一沖完涼,我地就一齊返入房,我當然叫“莎莎”上床先啦,佢好聽話咁瞓係

張床度,跟住我就爬上去攬住佢,開始o錫下佢條好幼嘅頸,然後順手揸下佢

個波,佢個波果然夠堅,非常之結實,勁有手感,我順住個勢伸個頭落去啜佢

粒Lin,我啜過晒佢左右兩粒Lins之後,當然就再向下推進,睇下有冇

得賴撻啦,我係咁賴佢對大脾,佢完全冇反抗,咁我就賴佢條大脾罅,佢又冇

反抗喎,咁即係有撻賴啦,我即刻伸條脷去界個閪,越界越大力,越界越深入,

“莎莎”開始發癲嘞,係咁係度呻吟,我加把勁磨佢粒陰核,鑽佢條陰道,搞

到佢成個閪都係我嘅口水,濕尻晒!

我前後都賴左成十分鐘呀,都差唔多啦喎,妳而家同我含撚啦,我跳落床企左

係床邊,跟住“莎莎”就坐係張床上面同我吹,佢一手揸住我條賓周,然後將

我個尻頭塞入佢個口入面係咁啜,我用雙手捉住佢個頭係咁搖下搖下啦,佢一

d都冇詐型喎,咁我咪直頭擺動埋我條腰去吊佢個嘴囉,真係過癮呀!

升級  90.92%

三星會員

“莎莎”吹蕭好一般,不過就勝在可以吊口,同埋吸啜力夠強,我好快咁比佢

啜到硬轟轟!好...都差唔多啦,再啜就爆架啦,幫我帶袋啦!佢幫帶好個

袋之後,我就吩咐佢瞓低係張床上面,跟住我就即刻插入去佢條西隧入面嘞,

哇...佢條西隧非常之緊窄喎!我一路吊,一路詐詐諦諦咁伸個頭埋去,當

我地兩個頭相距大約一厘米左右果陣,我突然咀埋去,“莎莎”亦都冇反抗,

咁我就即刻伸埋條脷過去係咁撩,我一路車一路吊,吊左廿三十野左右我就想

爆嘞,唔得啦...佢隻閪好窄呀,呀!呀!呀!噢...爆左lu!

咁爆完就梗係去沖涼啦,“莎莎”事後侍浴都一樣咁細心,沖完涼就返入房各

自著衫,咁著好晒衫之後,就當然係分手嘅時候啦,妳咁乖女,哥哥就比廿蚊

貼士過妳啦,我跟住比左百七蚊分手費過佢,然後就開開心心咁去開心果度食

晚飯嘞!!

升級  90.92%

三星會員

總結:

“莎莎”夠青春,佢副架生又夠新淨,又肯打茄輪,又比賴撻,仲比個口

我吊埋,隻閪又夠窄,可惜佢唔夠靚女,係呢度扣左佢15分啫,所以佢

嘅總分係85分,如果閣下係鍾意斯文又乖女嘅朋友,我向你地極力推薦

“莎莎”,我包你一定滿意呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  43.33%

一星會員

莎莎 seems more nice than other girls

升級  14.52%

四星級會員

上面嚴打
小心為上

升級  90.92%

三星會員

上面嚴打
小心為上
coolman730 發表於 2011-8-22 03:48

車~~~我洗驚,哼!!

升級  88.15%

二星會員

二三十就爆,咁咪一分鐘就搞完,早洩是也

升級  18.52%

二星會員

畢哥~~~~你既報告係我睇咁多個論壇之中最正既~~~唯一一件事我唔多明囉!點解D囡囡好似個個都肯比你影相既?真係唔明啊!仲有就係畢哥你成日推介好女比我地食用,但又唔講間【士多】響邊度,真係【吊能癮】.....

升級  90.92%

三星會員

畢比特對唔住,我唔應該亂聽人講話你判終身,原來坐幾日就出來!!!!! ...
167167167 發表於 2011-8-21 14:20

你條167吖,係咪係度寸嘴呀,吓?!

升級  69.25%

三星會員

大運會都去玩

升級  83.33%

一星會員

寸嘴就梗加啦,如果唔係點要你條粉腸出報告呀

升級  0.74%

二星會員

please pm 媒人婆 contact and phone number
thanks ah
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

升級  5.56%

二星會員

哇,大哥好强你又发了

升級  22.22%

二星會員

please pm 媒人婆 contact and phone number
thanks ah

升級  56.67%

一星會員

真想知道间神秘士多店系边~~

升級  53.33%

二星會員

肉金和质素成正比的,100多的真的只可以找农村小女孩!!!

升級  18.5%

三星會員

程序非常精彩
打茄輪,賴撻,口吊

又吊閪

升級  12.96%

二星會員

真係想知在水圍那裡?