winning11

查看: 5368|回復: 4

昨天羅湖正仔簡報

升級  78.58%

三星會員

由於年紀大週身骨痛, 就上去羅湖, 經過關口村水靜河飛, 就知風高浪急, 快步去食飯,然後上網玩卡丁車, 12點半找地方按正骨, 去番11哥舊主場, 走過金光華, 見到唔少索女走出來,正, 突然見到幾架公安豬龍車駛過, 上面冇人, 我想又行動吧, 最後正正經經按正骨過夜. 最後轉貼一段翠竹失陷消息給各大大.

前排翠竹被查牌,搞到幾乎無?玩,估唔到早幾日翠竹分店文錦渡錦豪同樣被便衣警察踢門掃場,紅牌*!當場被捉,一位香港客人亦被帶走,此事千實萬確,而家間房仲被封緊,打電話俾囡囡佢叫我呢排都唔好去住,佢都唔想上鐘,呢幾日日日都有公安?唔知查乜,不過個場好似無事照常營業,間場?BG而家個個人心惶惶,手作仔都驚驚青青,一?都唔好玩。本來好想點*! 同 @^,次次都點唔到,而家睇?都係唔好去住

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 Austin 於 2008-1-21 00:24 發表

過完年十五, 佢都係番CP住, 哦!你冇見過我女友張相. 11哥見過, 遲D我Post出來但在高幹區(我會發短訊比你看的)

唔使陪佢番老家呀

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  78.58%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-1-21 09:36 AM 發表

唔使陪佢番老家呀

遲D會去佢老家.

升級  70.25%

三星會員

原帖由 benwong491688 於 2008-1-21 01:27 PM 發表

二十五歲都無人要

阿賓..你做女刀唔吼佢啦係話..五秒先生WOR ..嘻嘻!!
吾辈读书之人,看帖焉能不回?  
好贴就要气沉丹田,力贯头顶用力一顶

升級  16.67%

二星會員

I know shen zhen is so dangerous! But I continue go go go !!! I am not afraid of die!