winning11

查看: 6617|回復: 3

[yikhung1964報告]【昇逸】爽爆燒錢行

升級  88.15%

二星會員

自從前兩月跟大陸女友分手後,慾火難耐,經常要上兩水升空解渴,但最近去水方為開發新js都經常食白果,所以星期二定轉場到星星搵食.
洗白白後去大堂揀鬆腿js,點知全部上夜班,咁就是但搵個相頭80分按肩,點知到村姑一名,合埋眼按一鐘簽30放佢走,
奇怪d美容c全部都吸煙區,坐成個鐘都唔搵我 ,好!自己上5樓搵美容c推油,點個舊相好1#^,點知真係冇做,就叫櫃台介紹個靚女兼按得比我,點知介紹個1)!好醜,全程老正,連patpat都唔推,話公司只淮推1/4patpat ,大只推到3/4高 ,不過手骨唔錯,簽80.再同主管講點解唔淮推patpat,以前有幾個都有幫我推的,我話好唔滿意,我一個鐘後再上來再推一次,佢話搵個幫我推patpat,到時一定滿意.
落大廳搵個相頭幾靚鬆腿js,點知真人只有6成似,有d肥,年紀肯定有30~33,呢個js好多講,結婚離婚生仔乜都講,一鐘後想加鐘,點知比人做call鐘,我話我上去美容部再推油,等陣可能再搵妳,簽30放佢走.
再步入美容部,真係幫我搵到個肯推全月美容c 1)),嘩!個樣真係...... ,年紀起碼35,冇計!只好照做,雖然個樣唔得,但手骨very good,patpat大la都有照顧到,但全程唔敢開眼,幾到位都冇用,實在太... ,最後簽90,個樣唔得所以扣10元.
落樓去機搵之前中女js,落鐘,立刻再點,過5分鐘佢行過我度話等佢10分鐘,佢泡,冇問題!等12、3分鐘終於過,唔知點解對呢個中女特別有好感,以前我係唔會番點中女的,言談中有講到水方升空!又話呢度鬆腿升空收費合理,冇水方咁大咬,可惜房費太貴89/hr,佢話js要每月推3個鐘房,好多客都話太貴,佢開會都有傾個呢個問題,但係上面定唔改價,但係日間大部分房8成都係冇人用,平常夜晚都係5成左右使用率,真係唔明d管理層點做生意 ,按60分鐘問js入唔入房玩,佢考慮兩分鐘先話ok,
時係晚上10:10,去揀房時發現真係有一半係空!咁就是但揀個房,點知坐唔夠3分鐘77入話呢個房係國內大款vip長期訂,叫我換隔離間,聽js講呢個大款佢按過一次,簽5個鐘and 500tips比佢,好多js都受過佢恩惠,
安排好後叫份西瓜比js食,77即係77,淨係3片入,人水方and水都唔使講要幾多自動一大盤入,星星做唔起真係要請我去管理佢公司先得,
js食定西瓜就開波,我話直接,因為房租太貴所以唔玩太耐,但條js技術麻麻,佢話只有好熟客先會有手作,所以唔同8)#,8)%日日都有手作,咁我只好捉住佢隻手教佢點樣攪我先爽,js領悟力真高,舉一反三,我教佢一隻手,佢居然雙手出動,攪到我典床典jack,好彩有神功護雀,不致於一洩千里,我亦唔客氣伸手入工衣,雙奶,嘩!不得了!係我最近兩年過最正!奶奶重結實過水都*$^,c cup奶粉提,超出我預期,中女生過bb質數重好過水方d 20方零js軟奶,一口食落去冇反抗,條js亦好enjoy,發出輕微申淫聲,我將手指放佢咀上,佢不斷用乃我隻手指,表情十足,唔知真定假,我亦襯機咀落去,推我一就冇反抗,kiss兩分鐘左右,因為本座喜歡開燈玩,睇到佢滿面通紅,佢話我好離譜,冇客人玩得咁過份,我話重未算,跟住右手伸入褲內探穴,比佢拉出兩次,本座仍然繼續進攻,佢亦放棄抵抗,盡情享受探穴樂趣 ,攪佢10分鐘左右手指都好酸,到佢全力向我進攻,因本座忍力驚人,佢左右手都話好酸,叫我快d噴出,我話除非用口,否則今日好難升空,半推半就情況下,用紙同水擦乾淨小jj,開始使用佢舌功,本來我想縮沙,因為今次冇帶003,但已經如箭在弦,死就死,js舌功果然利害,10分鐘左右就比佢ko.
今次我有史以來升空最爽一次,之前雖然有傾過3鐘比150,但都簽200比佢,佢話不如簽150叫我簽4個鐘,然妳自動降價,我就大方d,照樣200另簽4鐘,走時重主動攬住我叫我下次一定要再點佢鐘.
今次全程扣125coupon使1200幾,不過真係不枉此行

升級  14.52%

四星級會員

玩得那麼盡呀

升級  1.11%

二星會員

會唔會玩得貴咗d,有d項目可以唔使都得

升級  16.5%

三星會員

VIP會員2022

師兄真是好犀利啊!真的坚持!好感动啊!