winning11

查看: 4390|回復: 3

[飛花亂愁腸] 朋友 你會幫我嗎?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
致各位好友:

今晚,股票色魔 ( Austin )和時事淫魔 ( DustTillDawn ),
兩位响 w11 出晒名賤格嘅版主,會連同本王子親臨歡樂天地,
進行親善探訪,由於此行極度凶險,再加上本王子是藥房太子爺,
可以話是因父之名 ( 肥佬 )而十分有錢,而兩位版主乃是奸險之
流,很有可能會賣本王子做性奴,所以本王子特此發出傷港家書,
如本子不幸沉咗,煩請好心人通知本人父王進行愛心經濟送暖大
行動,把本王子從慾海中拯救回來,阿們!!!

本王子先行謝過各位大恩人

溫馨提示:
本人父王所經營之藥房外表正經,但內裹其實是一間 SM 密室,
各好友切勿墜進本人父王之色情陷阱,欽此!!!

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  51.83%

三星會員

又有得出Trip吖.......................
番嚟出包膠呀!!

升級  93.5%

三星會員

blok少睇落真係有啲似長江7号喎!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 blok 於 2008-2-15 18:09 發表
有人帶你去玩咁好呀

我可唔可以做一個社會嘅寄生虫呀, BB

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗