winning11

查看: 5716|回復: 7

[馬榮成報告] 深圳/酒吧 拳手大全(下)

升級  45.33%

三星會員

單身吧
羅湖背路「廬山花園」E座秀峰閣首層
RICHY 同FACE對面, 入口響條橫巷

波砵吧
羅湖區友誼路「國際名園」首層
未去過, 報紙話有拳手

歐羅吧
深南中路2008號華聯大廈裙二樓
未去過, 報紙話有拳手, 有C-HING覆話間吧好垃圾, 威士忌每支¥480,啤酒每支¥35起

木偶酒吧
向西村向西路95號 (村尾一條橫街, 同深南東路平行, 虹福城休閑旁)
有C-HINGPOST話, D拳手可以咀咀摸摸抽水(無論大堂/房), 仲好容易放工後同你FOC爆房;間場硬件舊冇裝修, 啤酒買2送1唔知幾錢, (果位C-HING兩個人飲十幾支用左三百幾, 每人約百五落樓, FOC免費只比酒店房錢)。

Yuppies Club
春風路置地逸幹商場, 黑牌530人仔支

New bar
新時代酒店 (太干洋側)
有dancer, model, 營銷妹, 新場, 但有C-HING十二月初去過關了門, 可能是場內買糖被端了

蘋果吧
向西村外大街,在2樓,
拳手有5-6個樣都ok,人均消費$160以下。

CD BAR
羅湖深南東路2019號東樂大廈103號舖
有拳手, 有Dancer,  但有c-hing話CD好似close左

東門本色洒吧
洒水貴、但多靚女, 但本色好似唔係拳手吧??

金剛吧
樂園路
都有3-5個樣ok,但年均23-25,身材則··
今年中有個青島啤酒妹駐場,有8成似米雪---2X才(可惜其時有惡虎相伴)

迷城
鳳凰路
確有3-5個靚拳手駐埸,但有不同省份惡犬相伴,無謂浪費$ & 時間,喜歡唱歌及飲野則無妨。

另類酒吧
1. 春風路一酒吧可call part-time陪酒
報章報導 “間場走俱樂部形式,主打K房,有拳手;你要亦可Call OL、美容、Sales、二奶小姐Part-time陪酒 (地址不詳, 冇開店名)

2. CITY COWBOY都市牛仔
鳳凰路上
十點後會有女人在吧台上面跳豔舞 (唔知「豔」成點?), 唔係拳手場, 不過有女駐場找人訂台

3. 皇崗村的小小K吧
皇崗村個排扁直入, 開心茶餐廳樓上
有C-HING在本版POST過, 此名為酒吧, 實為仁K, 有女陪行2,4,7,上面有炮房收五十蚊

4.單身貴族
向西村外大街, 在5樓, 有鴨駐埸

屈錢酒吧
1. 行X坊酒吧
蛇口的酒吧一條街, 海上世界附近
有c-hing post話新識左條女, 帶佢去間吧, 半醉間刷了3次卡, 四個人4小時飲3支紅酒, 第二日發現當晚總卡數26,970元, 並且有九條卡數之多。所謂「女友」事唔見人, 疑是所謂酒吧的「吧托」,正是她們配合上演拉客、落藥及冒簽卡。

2.有c-hing在本版PSOT過, 在Y吧打破了一酒杯, 經理屈佢賠80蚊

3.有指木偶酒吧d單亂, 試過飲大左會計多張單

升級  34.33%

三星會員

4.單身貴族
向西村外大街, 在5樓, 有鴨駐埸

呢度係我地阿C王既其中一間主場,非常舊式既格局,
拳手幾多,不過質素就....見仁見智囉!
呀! 仲有...呢間場係...冇鴨既! D人又係鳩up廿四!!

升級  34.33%

三星會員

木偶酒吧
向西村向西路95號 (村尾一條橫街, 同深南東路平行, 虹福城休閑旁)
有C-HINGPOST話, D拳手可以咀咀摸摸抽水(無論大堂/房), 仲好容易放工後同你FOC爆房;間場硬件舊冇裝修, 啤酒買2送1唔知幾錢, (果位C-HING兩個人飲十幾支用左三百幾, 每人約百五落樓, FOC免費只比酒店房錢)。

又一鳩up無謂嘅誤導! 如果你真係信嘅話(抽水咀咀),因住比人dup!
況且D拳手質素好麻麻,都唔太食得落!! 除非你極度飢渴啦!!

升級  34.33%

三星會員

CD BAR
羅湖深南東路2019號東樂大廈103號舖
有拳手, 有Dancer,  但有c-hing話CD好似close左

唔係好似,係已經Closed 左喇!
所以呢間大家可以不理!!

升級  34.33%

三星會員

東門本色洒吧
洒水貴、但多靚女, 但本色好似唔係拳手吧??

如果去本色,我提議去巴登(台灣花園)隔離果間!
女女會多過東門,而且質素高D!
其實本色既酒水唔係好貴,因為佢有D套餐,
一 set 包: 威士忌﹑soft drink﹑小食&果盤,
大約 RMB500零 左右到!

升級  34.33%

三星會員

3. 皇崗村的小小K吧
皇崗村個排扁直入, 開心茶餐廳樓上
有C-HING在本版POST過, 此名為酒吧, 實為仁K, 有女陪行2,4,7,上面有炮房收五十蚊

呢間場都係比較舊式,消費唔係太貴 !
囡囡質素.....又係見仁見智囉!!

升級  50.74%

二星會員

本色好似師奶多點喔

升級  76.67%

一星會員

原來有分上下集嫁^^