winning11

查看: 4783|回復: 5

[sksw報告] 沙咀 仁K 加二日內5Q快仔之旅

升級  51.83%

三星會員

星期五晚上深圳!港仔對人仔9.0幾!羅湖口岸餐廳食飯35~40貴過香港!本來去沙灣玩嘅!但其中有兩個師兄話去沙嘴玩!又有師兄開左房玩緊!四個人坐的士去沙嘴35蚊幾平哦!果間仁K好似叫"D6"走廓都幾靚!心情為此一震!入到房超細想走人!有三個師兄玩緊!冇叫女陪(怪人)不過有三個部長陪玩.酒最小飲左2打!甘我地叫媽咪叫女唔靚唔好入嚟!都係失望!女小(睇左冇10個)唔靚(沙灣D女靚D)甘嘅環境求其阿!冇女仁K會死人架!坐200!1Q300!但D女真係食唔落!三個叫女(包括我)都是坐台!玩到2點左右走人每人250!一定冇下次!我和其中一個師兄坐的去方向村!好似40!先去天X酒店開房(我絕對唔同女上佢架部)冇2佰幾房!為有3佰幾.跟住去巷仔走左一次!好多店開左!今次沒有搵平時搵開果條女!諗返有個師兄講阿城嫂果單野!成個方向村最似城嫂咪是我平時搵開果條女!(當堂no happy)我搵左個靚妹(佢店有5條女我之前吃左3條,哈哈!下次吃米最後一條女)做完150!條女叫我俾多少小!我冇理佢!因為條女面好白!除衫D皮膚好黑!no happy!跟手去吃飯!吃左70!再去巷仔!今次搵個靚小小嘅!上到房唔比開燈!沖涼先知佢大細波!小就幾好小!條女俾我用手搞佢下面!我用中指瘋狂向上指公方向狂搞!哇不得了!好輪多水流出來!跟手向反方向屎眼方向狂搞!哈哈哈!條女好受!做完後傾一陣計!話唔開心同和香港男友散左因為俾條仔D朋友睇到佢出來做!佢話條仔對佢好好!新年俾3萬佢返鄉.新年後半個月已俾左佢4000!但條仔一星期先過黎一次!佢無聊就偷偷出來做!佢講完後我俾150佢!佢話俾多小小話我是佢今日第一個客!我話之前你條仔的俾你咁多!佢又話洗完!依家得幾蚊在身!我為有俾多20佢!佢放錢入銀包我先睇到!銀包入面全是1佰蚊最小有拾幾張!跟住瞓覺!早上7點又出洞!搵左個靚妹!條女又俾我用手搞下面!開始一個手指!跟手放多一個手指!之後三個手指!不過只能入到小小!我都覺自已變態!做完後問佢幾歲!佢好輕鬆咁講15歲!!仆你個街玩我阿!我俾170叫佢快走!跟住瞓覺!瞓醒有節目!嘻嘻!去見新QQ女!..........見過之後都是吃唔落!跟手又去方向住天X酒店!跟手去巷仔走一次!因為未到12點!要上樓睇女!睇第一轉已有心水!因為條女未見過!好Q靚!我向西想咁耐佢最靚!上房!波大洞細!好好吃!做完跟手拿佢電話!同佢傾偈先知佢條仔又是香港仔!每次過深圳打電話俾佢!每月俾3500佢!太小錢!佢為有偷偷出來做!佢話好多謝我!因為我係佢第一個客!我信!因為佢下面...哈哈哈!正!人地每月3500先有得小!我150搞掂!我俾150佢!佢又叫我俾多10蚊!我就俾多10蚊!跟住又叫俾多10!真是煩!為有俾多20蚊佢!跟住瞓到3點又出去行下睇下女!做得太多唔想再吃!睇下就夠!行行行!有條女都幾靚!忍唔住啦!又上酒店!今次大件事做咗好耐都未有出水!最小半個鐘!條女都流世汗!但沒有出聲!我想唔做俾錢!但咁好失敗!為有死忍最後一口氣!用狗仔或用最快嘅速度!四仔男主角都唔係我果皮!真是好瘋狂!好辛苦咁先出都水!跟手俾200!走人回港!
各位C Hing唔好再上大陸包北妹啦!受傷會是你地自已!你俾家用小!條女出來做雞!你俾多錢但一星期返一次佢都出來做雞!!!
講明一樣野我係2日吃5條女阿!唔係1日吃5個女阿!睇左唔留言者一齊去Happy唔識起阿!

全文咁長都係要睇晒至得,
個段總結真係至理名言呀!

升級  50.74%

二星會員

CHING好勁啊,累唔累啊

升級  21.11%

二星會員

一齊去Happy唔識起

升級  36.3%

二星會員

咁師兄成個行程total用左幾多$$$

升級  4.81%

二星會員

係呀,次次唔同女咪好law,點解要包女呀

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

玩到咁辛苦呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。