winning11

查看: 3909|回復: 6

各位師兄方向村已不能再去了

升級  78.58%

三星會員

by - 黎根
相信方向村對好多師兄都好認識, 己架真係完全玩唔過.
復活節第一日, 諗住番去行下, 點知一去到成條街熄晒燈. 泊左架ko 車係到, 但係冇人係入面既. 去到乜野收獲都冇.
第二日去到, 睇清楚d, 嘩~乜咁有決心整治呀, 我初時以為係街燈既野.....點知我同個做開cctv工程既人去, 見到 條條巷, 出入口裝晒cctv, 呢種cctv可以 360 度轉, 可以係zoom 近, 仲係可以remote control既, 雖則我唔知係真定假, 係咪真係有人會睇. 我都唔敢玩啦.
得小量鋪有開門, 而附近做生意既人都知乜事, 冇以前咁誇張, 扯人入去, 唔比人走.
見到咁既情況, 緊係唔敢上啦, 唯有....走...
一出到去, 行多幾條街.... 相信大家都認得呢度係邊度....
嘩~~~唔係咁大件事呀, 係我視線範圍最小見到15架車以上....
頂!~有個人行過黎, 初時以為係想偷野. 原來係便衣行過黎, 4個便衣圍住我, " 你在拍什麼照".....講左一輪野, 想夾我上車. 拎埋回香咭出黎, 死話自己係香港人, 扮傻仔話未見過ko車, 想係影相留念, 呢個答案佢地一定係唔信啦, 不過見我係香港人,  心諗如果比佢見到我d戰利品. 要玩我, 邊駛同我講道理. 係佢面前format 張咭,最後放我走, 話ko做野, 佢我最好唔好多管閒事....幾驚呀, 我放4日假, 唔係15日. 我都係用easy recovery 先救到小量相.
我終於領唔到中國政府對資訊既敏感性.....
雖則我冇足夠證句證明佢地係針對方向村. 定係另一個action. 係唔係大家自己比答案自己啦

相信公安監視電眼會在三沙一水裝置. 最後就是最近香港的快仔村---關口村.

升級  30.75%

三星會員

咁阿畢師兄咪冇出處囉

升級  45.25%

三星會員

此處不留人,自有留人處。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

有無咁笨,攞明影ko,唔話你盜竊國家機密話你係間諜己經偷笑啦,都無腦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  7.67%

三星會員

上沙早就裝好啦
依家只好行遠少少去玩啦!

升級  44.67%

三星會員

原帖由 benwong491688 於 2008-3-24 10:17 AM 發表
此處不留人,自有留人處。

絕對同意 , 係街道比佢影有什麼問題 ?
如果係房裡面裝cctv就搵鬼去玩啦

升級  2.17%

三星會員

可能逐條村做