winning11

樓主: 財權

[財權報告] 東莞/塘夏 俊軒桑拿激戰之雙重身份 (有圖)

升級  58.75%

三星會員

至從上年頭一役,同時人民幣高企下。小弟改於留港消費,但上星期應一班老朋友邀請,再次出戰征北。
地點:東莞塘夏
戰地:俊軒桑拿
戰手:2名(1名正庄、1名培瞓)
軍費:188+300+100

好耐都無寫報告啦!因為無乜特別,經過上年不愉快事,還以為個天係時候要小權收山、收之養性,但我之裡團火,又點會受到小小不錯折而退居先得!就係我堅持信念;損友給我的動力,話咁快,我就到羅湖啦!今次個行程亦立即開始。
首先一大班人,乘坐約好之7人車,經過大約一句鐘時間,到達今次戰地『X軒商務酒店』桑拿部,部長已於門口等待。其實今次引到小弟出山原因,只得一個:就係玩『鬼妹』,但到最後,原來我地來遲了,8號所以鬼妹都回家去,失望...............只好繼續本地服務啦!

睇了45轉後,分別唔同級數佳麗都睇過,大家都有心水,再睇埋三件培瞓囡囡、跟住就入房接收徹徹底底清洗。本來小弟一心諗住洗清衰氣就算,但見技師死都拉住件培瞓唔放手,又問我一齊好唔好、難得大家咁有興致、當然無問題,又唔係貴先低死嘛!(加多$100)
入房後,兩個非常主動,我簡直變個廢人一樣,全程無『旭』過,但衫褲鞋襪已經脫得一乾二淨,兩件身形都very good!pass。但睇真兩個樣,除膚色不一外,樣貌有點相似,經抵細盤問下,兩囡終於承認親姐妹關系、連公司都唔知,姐姐先來一個多月、上牌5日,妹妹剛到培瞓2日。小弟有幸做到姐妹花雙飛第一次。過程簡直有如排山倒海、風起雲湧、你推我拉,至身於AV電影中男主角一樣!『返啦!各位師兄、我返啦!我D運氣返晒啦!』足足交了兩次功課、欠些三獲、不過我驚無力出門口。但過程我被足100分佢,親姐妹、小弟都食過兩次,但講到合拍就莫此對莫屬。雖然無影相留念、但更加引發我再次覆卓的念頭,做人姐夫、又做妹夫之兩重身份都復習,但我會用盡全力、迎接美好來臨!(嘩!我講緊乜呀?九唔答八........都係冷靜D再寫報告,失禮、失禮!)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  2.17%

三星會員

THX!
What is the different ./. different clothes?

升級  65.08%

三星會員

please kindly me detils thanks

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
嘩,財爺你真是幸福呀,留番兩姐妹個亞媽比我得嘛???
再唔是老豆都可以架                                                         

升級  56.67%

三星會員

姐妹花,噢,真係羡慕你

升級  1.67%

三星會員

thanks for great new

were them in your line up?

升級  96.67%

一星會員

小弟最近都有一次姐妹花經驗(3月24日),兩個仲要你孖生的,無論,樣貌,身材有98%相似.
服侍是我試過幾次雙飛最合拍的,她們一個眼神就知對方下一步要做什麽,但我比師兄貴,要1000人仔
一個好想滚但咩都唔識

升級  23.33%

三星會員

Thanks a lot.

How to get there?

Can you PM me address and telephone number?

升級  8.25%

三星會員

恭喜師兄食到正o野! 我都想去試o下, 唔知可唔可以 PM d 資料比我?

升級  20.37%

二星會員

very good, thanks a lot

升級  16.67%

一星會員

又平又低吊喎,我都要試下先。可唔可以 PM 我係咩軒酒店呀?

升級  19.26%

二星會員

真係好正呀.. 係邊架好似好遠咁

升級  18.15%

二星會員

好耐無去過做教官啦!
桑拿培訓制度真一絕!

升級  43.7%

二星會員

嘩,財爺你真是幸福 , 比兩個女NO我

升級  17.04%

二星會員