winning11

查看: 6648|回復: 4

福田區 會展中心地鐵站 678國際會所

升級  30.67%

三星會員

地點 : 福田區 會展中心地鐵站 E 出口 金中環商務大廈 1 – 4 樓

後台 : 強大

前門 : 要入内園乘電梯先到 2 樓

LOCKER : 超大 , 闊落 , 新淨 OK

冲凉房 : 20 格 , 水力夠 , 冲凉液 用 力士 ( LUX )
/ 洗頭水 用 力士 ( LUX ) ... 100 % 原裝 ... 讚

水池 : 一個 , 標準那隻 , 有水柱 , 水力按摩 ...... 水療場標準

大堂 : 大型 , 分幾區 , 應可容 138 人 以上 , 場內裝修幾豪華 , 冇壓迫感

座椅 : 電椅 絲絨 , 多角角度調控 附 LCD TV

餐廳 : 2樓有獨立大型美食坊 , 水療部 亦有餐廳 , 價偏高

大堂項目 : 48 元 起

其他功能 : 網吧 ( 10元/小時 , 首小時免費 ) , 有情侶廂座網吧 ( 18元/小時 ) , 美式桌球 ( 收費 ) , 英式桌球 ( 收費 ) , 電影院
…..

房間 : 有兩層 , 超大 , 乾淨 有 格調

睡眠區 : 有

技師 : 暫時仍是新張 , 難評 ........ 應該沒大問題 , 聽聞好多技師從不同休閑場進駐

埋單 ( 開業優惠價 )
中式 118 元 雙鐘
泰式 148 元 雙鐘
古法泰式 ( 真正泰國人技師 ) 338 元 雙鐘
港式 148 元 雙鐘
日式 188 元 雙鐘
香薰 188 元 雙鐘
韓式 198 元 雙鐘
中醫 188 元 雙鐘
足底 48 元

其他大堂項目 48 元全場加一服務費
接送 : 有 , 到 皇崗口岸 , 福田口岸 及 附近
簡評 : 一間超級豪華大場 , 4 層高 , 在福田區 CBD 商業區 , 比好多對手優勝 , 此場以豪來號召 , 亦以貴客為目標 , 在福田區計 , 坐落深圳中心地帶 , 旁邊有中心城商場 , 行多幾步有 COCO PARK 商場 , 消閑娛樂勝地 , 配合口岸接送服務 , 有優勢 , 應該客似雲來 !!

此場類別 : 老正
★評 ( 5 ★為最高 ) : ★★★★★

師弟簡評完

升級  56.67%

三星會員

港式 148 元 雙鐘
日式 188 元 雙鐘
香薰 188 元 雙鐘
韓式 198 元 雙鐘

我想問下,呢幾隻有乜分別呢???

升級  74.44%

二星會員

唔知會唔僧就係我個 QQ 朋友去做嘅嗰間呢 a

升級  56.67%

三星會員

回復 #4 DustTillDawn 的帖子

多謝晒

升級  30.67%

三星會員

原帖由 小平 於 2008-5-5 06:25 PM 發表
师弟,仲有冇乜野其它优惠?

未 R 到