winning11

查看: 4687|回復: 4

師弟 dup 骨週記 ( 5 月 第 1 週 )

升級  30.67%

三星會員

上星期 , 同樣忙到9彩 , dup 了 6 晚 7次骨

星期一 , 水域明珠 ( 福田區 )
星期二 , 休息了
星期三 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )
星期四 , 金怡雅源 ( 福田區 )
星期五 , 678 ( 福田區 )
星期六 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )
星期日 , 早場去了 CP 有錢佬骨場 , 夜場去了高科德 ( 福田區 )

星期一 , 水域明珠 ( 福田區 )

點解去 ??? 一個字 " 平 "
銀包得百幾蚊 , 又想 DUP , 去呢道不失為一個好去處
中式 或 泰式 均一價 69 元 冇加一
小費簽 30 元 , 埋單 99 元 , 抵去

温馨提示 : 自備洗頭水 !!
此場 D 沐浴液 , 洗頭水 超垃圾 , 自備安心 D

星期三 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )

是日乃五一假前夕 , 有條--樣叫 kentlee , call 我 , 引我去 dup dup
於是被隻魔鬼水左我去皇家貴族
適逢車仔大戰利物浦 , 超多人 , 但我成 5 點幾至到 , 條--樣已入房 , 無緣一見
我也要排隊入房 , 假期前 , 去此場要三思了

星期四 , 金怡雅源 ( 福田區 )

工作至5點 , 肚餓 , 決定去此場 , 純誶為了食早餐才到此場
例牌菜 , 炒米粉 , 白粥配炸菜咸蛋 .... 正
今天見悶悶地 , 來了個保健 , 果然精神爽利
埋單 168 + 保健費 100 共 268

星期五 , 678 ( 福田區 )

是晚成3點幾至去 , 又見到有錢骨友 dennis
由於第一天開 , 都預左人地亂 , 志在參觀

休息區算舒服 , 美中不足 , 骨房仍有裝修味

埋單緊記帶 cash , 刷 visa 卡 未得

dennis 埋單時才知 , 打電話給我求救 , 好彩我有老現在身上 , 幫他搞掂

星期六 , 皇家貴族 ( 羅湖區 )

是日乃星期日凌晨 , kentlee , 又再 call 我 , 叫我去 dup dup
於是揸車接埋呢隻魔鬼 , 一齊經皇崗口岸上路 ,
他也問 678 如何 , 我也老實話 , 等多一星期后 , 讓人家 run 順 D 至去也未遲
他也好聽話不去 , 又水了我去皇家貴族
原來條正--樣過去見 honey , 唔怪之得成Q日水我過去
是晚 , 此場人氣極差 , 大把位 , 實在罕見 , 祝此場好運
我又是 dup 泰式 又是簽 30 , 共 168 , 當然付港元啦 , 1 兌 1

星期日 , 早場去了 CP 某場 ,

不描述了 , 本网也有報告

夜場去了高科德 ( 福田區 )
成十一點幾 , 3人由常仔包車回深圳 , 直去羅湖口岸 , 由於我住福田區 , 於是叫部車在濱河大道高科德路口落
原本唔想 dup , 點之行經高科德正門 , 被司機大叫 張先生 ( 因工作關係 , 好多場司機都識我 )
咁打打招呼后 , 冇理由行左去 , 就無奈地入了高科德
上到去 , 啱啱是宵夜時間 , 高記的宵夜一向好啱我胃口 , 潮州口味
先來過大大力男足浴 ... 舒服晒
再上房泰式 , 隨便點了 DDW
樣子 OK , 21才 , DUP 得算唔錯 , 按背好夠力 , 最后簽單被屈簽 50 , 我有少少 , 算數

埋單 138 + 20 + 50 = 208

行出門口 , 又見那司機 , 就上車 , 不用說地點 也懂 車我 回家 , 真乖

升級  88.58%

三星會員

好dup得下喎....

升級  30%

二星會員

ching 你一星期dup 足6日, 休一日, 簡直係骨精之王

升級  34.81%

二星會員

中左骨降!?

升級  30.67%

三星會員

呢篇週記咁都貼堂 ( friday ) , 冇人信架