winning11

查看: 5765|回復: 2

[流精楓報告] 長 X 名 仕

升級  85.25%

三星會員

呢 期 深 圳 又 有 幾 間 大 型 休 閑 中 心 準 備 開 張 , 四 仔 哥 聽 業 內 人 士 講 , 家 外 面 人 手 都 搶 得 幾 緊 要 , 除 管 理 層 之 外 , 技 師 自 然 亦 係 一 大 煩 惱 。
新 場 頭 痕 , 舊 場 又 點 可 以 放 軟 手 腳 ? 好 似 我 去 開 間 向 西 老 牌 骨 場 「 長 X 名 仕 」 , 呢 半 年 斷 斷 續 續 加 入 好 多 新 玩 意 , 當 中 最 多 人 講 , 梗 係 佢 玩 足 十 三 式 法 式 推 油 , ¥ 178 埋 單 , 咁 抵 玩 , 四 仔 哥 梗 係 第 一 時 間 去 捧 場 啦 。

問 相 熟 經 理 有 乜 好 介 紹 ? 「 孿 生 姊 妹 有 無 試 過 ? 最 近 對 『 吾 實 發 』 、 『 吾 實 吾 』 。 」 老 老 實 實 , 夜 場 姊 妹 花 呢 幾 年 真 係 中 港 澳 夜 場 聽 唔 少 , 當 中 有 真 亦 有 假 , 不 過 呢 度 講 緊 咁 低 消 費 , 幾 大 叫 對 孖 女 出 Look 真 , 真 話 , 直 情 要 親 身 體 驗 一 次 啦 。
兩女 現 身 , 身 形 、 聲 線 、 皮 膚 都 似 足 八 成 幾 , 不 過 兩 姊 妹 似 乎 刻 意 搞 唔 同 造 型 。 「 就係 唔 想 太 似 , 所 以 我 最 近 先 至 搞 鬈 個 頭 。 」 細 妹 「 吾 實 吾 」 同 四 仔 哥 講 。 虛 則 實 之, 呢 次 個 法 式 推 油 , 我 畀 硬 呢 對 雙 生 兒 。

我之前試過俾188...波仔都要隔住衫店下jar.....d女質素又要3流......
花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  34.33%

三星會員

呢間嘢...好耐啦!!

升級  85.25%

三星會員

原帖由 sksw 於 2008-5-16 02:09 PM 發表

如果係抄嘅就出啦.

sorry
下次加返
花開愖折直須折,莫待無花空折枝。