winning11

查看: 5431|回復: 8

[大勝報告] 月亮灣港燦幾乎被打

升級  3.17%

三星會員

上星期本座御駕親征皇崗村月亮灣休閒中心避暑,推油期間阿女話早前有三條港燦幾乎俾睇場濕,事緣其中一條港燦似係飲大兩杯,唔俾小費又強行抽水,阿女梗唔制啦,呢條港燦竟然郁手打人,殊不知阿女亦唔係省油的燈,一時間拳來腳往,杯碟橫飛,打交咁大件事梗係驚動老細架啦,老細得悉前因後果吊撚到呢條港燦飛起,仲叫睇場為囡囡報仇,結果......唔係問梗係呢位欺善怕惡既港燦認死狗啦,賠左五百人仔醫藥費and買五粒鐘了事,老細仲話:"不要再讓我碰到你,我不歡迎你來這裏消費(國語)"

從囡囡口中得悉呢位老細平時對員工都唔錯,假如技師遇著西客而老細又唔肯出頭甚至欺壓埋一份,咁樣做技師都幾慘架,希望大陸多一點好老細啦!!!

大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  7.67%

三星會員

月亮灣,係咪baby k對面個間啊?

佢開張個時阿叔都有送花牌啊,不過後期先知,原來個度好猛下喎

升級  7.67%

三星會員

有一日,阿叔去匯港城按摩
唔記得講咩突然講到鬼,個技師就話好驚
阿叔出於好奇,問佢發生咩事,點解好驚?
佢本來係月亮灣既技師,開張時她已經係個度做,一直上班都沒甚麼事
直至有一日,一個技師急急腳趕去上鐘,點知唔小心跌了一跤,起來時沒甚問題,於是前去上鐘
點知佢上鐘期間突然暈到,送院後証實死亡
至此開始有怪事發生︰
每日五點,都會有人送外賣,送來的飯都是麻婆豆腐飯
奇怪的是根本沒有人叫外賣,可是每天五時,都會準時有麻婆豆腐飯送到
其中一位技師想起,死去的那位技師,她生前最愛吃的就是麻婆豆腐飯

升級  23.33%

一星會員

baby K 嗰間係月亮灣水療,唔喺皇崗村嗰間,唔同老細.水療嗰間同水立方喺同一老細.

升級  53.33%

二星會員

ghost  are not as scary as a lot of people.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我仲以為比人打嘅港燦是勝哥添,攪到我鬼咁開心
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 cookies 於 2008-5-21 21:25 發表
有一日,阿叔去匯港城按摩
唔記得講咩突然講到鬼,個技師就話好驚
阿叔出於好奇,問佢發生咩事,點解好驚?
佢本來係月亮灣既技師,開張時她已經係個度做,一直上班都沒甚麼事
直至有一日,一個技師急急腳趕去上鐘,點知唔小心跌了一跤 ...

奇叔,此事當真,咁恐怖
好彩我唔去正骨啫
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  7.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-5-22 08:37 PM 發表

奇叔,此事當真,咁恐怖
好彩我唔去正骨啫

我都唔係好清楚啊,條女講到言之鑿鑿咁,仲話好多人都知呢件事咁話
不過我於該時亦有上網見到,話呢場係有d野既

升級  26.3%

二星會員

哩啲人真係畀人打死都唔使可惜......