winning11

查看: 5959|回復: 7

鳳凰十豪都會sauna女部長被白衫港人掌摑

升級  45.33%

三星會員

轉貼:yuenpigwah
   今日中午大約十二點幾十豪都會大堂等專車返羅湖嘅時候,見到三個人埋單走人應該係兩個港人一個陀地有一個港人(著白色衫)話因為太多野食完飯返來先羅野,條locker匙自己keep住先,但係個女部長都好有禮貌咁話唔可以拿走locker匙,一定要交低條匙!因為公司規舉係咁!但係個港人埋完單條LOCKER匙都無交低就走!
   個女部長追出去,個白衫港人即時同佢理事論,一路走出門口!個白衫港人見個部長追出來即時破口大罵又話:你地果d什麼規舉,唔見左野係唔係你地負責!跟住又搬埋人地老母又星星又月亮,個女部長亦不甘示弱又媽又你又B!又話無錢唔好來消費,正垃圾!個白衫港人即時起火兜巴昇個女部長(都幾大力),跟住個女部長即時叫大堂嘅人報公安,跟住又再跟個白衫港人舌戰,白衫港人另一個朋友藍格仔衫港人又再昇一巴個部長,個部長都無停到口,跟住有幾個職員拉開佢地!之後個幾個港人走人但係個白衫港人仲有野係個道,唔知之後會發生什麼事如果有巴打知道件事嘅上來報報料!
    有什麼事都好出手打人就係唔啱,仲要係打女人!簡直係影衰晒香港人!

升級  7.67%

三星會員

咁野蠻應該唔係香港人啊
不過呢d人真係pk,希望佢早死早著,唔好影衰中國人

升級  17.25%

三星會員

這種事在大陸每日都有,拳頭在近官府在遠,更何況在官府的全部都係 "狗官"

升級  26.67%

一星會員

我在拱北關也遇到過很不識相的
不曉得是香港還是澳門人
想要插隊被我一罵就乖乖到後面排隊去了
因為他的朋友一直插隊
我已經忍很久了
算他倒楣

升級  3.33%

一星會員

小不忍則亂大謀  Patience is a virtue.

升級  33.7%

二星會員

无品不出來玩.......燦!

升級  21.11%

二星會員

其實大陸人做野有時都幾死板,佢都俾左錢,locker匙有幾重要呢?最多米叫佢交按金law.
不過自己口臭在先,仲要打人就真係唔要得.

升級  40%

一星會員

疑似港人又唔係肯定係港人